Ο Στέλιος Νιάκαρης είχε μια λαμπρή καριέρα μοντέλου στην Ελλάδα αλλά όταν ένα πρακτορείο με έδρα τη Νέα Υόρκη του πρότεινε συνεργασία δεν δίστασε καθόλου να μαζέψει τα μπογαλάκια του και να πάει στο Χόλιγουντ. Εκεί συνδιαλέγεται καθημερινά με προσωπικότητες της showbiz ενώ γνώρισε και την Λίντσεϊ Λόχαν η οποία τον πλησίασε με… άγριες διαθέσεις:.

Όπως είπε στα «Παραπολιτικά»: «Έρχομαι στην Αμερική 6 φορές τον χρόνο περίπου. Οι παραγωγές είναι 10 φορές καλύτερες και τα μπάτζετ πολύ μεγαλύτερα! Αυτό όμως ισχύει μόνο εδώ γιατί όλη η Ευρώπη αντιμετωπίζει πρόβλημα λόγω της κρίσης και οι αμοιβές είναι πολύ μικρότερες!»

Δηλώνει επίσης ενθουσιασμένος από την διαμονή του και τις γνωριμίες του: «Εδώ ζω στο West Hollywood και στην ίδια γειτονιά μένει ο Ντι Κάπριο, ο Κιάνου Ρίβς, ο Έλτον Τζόν και η Κριστίνα Αγκιλέιρα… Εντάξει είναι απίστευτο να τους βλέπεις σε απόσταση αναπνοής » δηλώνει στα Παραπολιτικά!

Από τις πρώτες μέρες που βρέθηκε εκεί, είχε τη χαρά να συναντήσει την Λίντσει Λόχαν, τη διάσημη ηθοποιό με την πλούσια ερωτική ζωή! «Συναντηθήκαμε στο Chateau de Mormoe, ένα από τα παλιότερα ξενοδοχεία και εστιατόρια στο LA ! Ήμασταν και οι δυο στον χώρο καπνιζόντων και με πλησίασε για να μου ζητήσει αναπτήρα! Αυτή ήταν η αφορμή για να μιλήσουμε και να γνωριστούμε! Ήταν απλή και αρκετά… φιλική μπορώ να πω».

Πως αντιμετωπίζουν τώρα γενικά οι Αμερικανίδες έναν Έλληνα; Θέλουν να μάθουν για τη ζωή του, τον φλερτάρουν και αναζητούν την παρέα του καθώς θεωρείται κοινωνικός: «Αυτό τους αρέσει σε εμάς! Ότι ήμαστε έξω καρδιά! Βέβαια η αλήθεια είναι πως εδώ όταν ακούνε Ελλάδα το μυαλό τους πάει στους «300»!» είπε στην εφημερίδα.