Ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στην Αυστραλία για συναυλίες κι όταν πληροφορήθηκε για το δράμα που περνά η οικογένεια του Βαγγέλη Μόρα, διεθνή ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην ιταλική Βερόνα, έσπευσε αμέσως να σταθεί στο πλευρό τους.

Ο γνωστός τραγουδιστής που, σύμφωνα με την Espresso, βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή στην Αυστραλία για περιοδεία, μόλις ενημερώθηκε πως στο δημόσιο νοσοκομείο Alfred της Μελβούρνης νοσηλεύεται ο 34χρονος αδερφός του Έλληνα παίκτη της Ελλάς Βερόνα, έσπευσε να τον επισκεφθεί για να του δώσει κουράγιο. Η απροσδόκητη αυτή επίσκεψη του Αντώνη Ρέμου συγκίνησε βαθύτατα τον 34χρονο, στον οποίο πριν από λίγες ημέρες διαγνώστηκε λευχαιμία.

Ο Δημήτρης, που ασχολείται κι εκείνος με τον αθλητισμό (παίζει beach volley), βρισκόταν στην Αυστραλία για ολιγοήμερες διακοπές, όταν αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Αμέσως του έγινε εισαγωγή προκειμένου οι γιατροί να τον υποβάλλουν σε μια σειρά εξετάσεων, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν ότι πάσχει από την εκφυλιστική νόσο.

Όταν οι συνεργάτες του Αντώνη Ρέμου ενημέρωσαν τον τραγουδιστή για το δράμα του Δημήτρη Μόρα, εκείνος προσάρμοσε το πρόγραμμά του, ώστε να τον επισκεφθεί στο νοσοκομείο. Ο 34χρονος εκτίμηση την κίνησή του κι όπως λένε άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του, αυτή η επίσκεψη του έδωσε τεράστια δύναμη και κουράγιο να συνεχίσει τον αγώνα του.

Μάλιστα, ο αδερφός του Βαγγέλη Μόρα χάρισε στον καλλιτέχνη μία φανέλα του αδερφού του με το νούμερο 18, από τη φετινή του ομάδα, ως αναμνηστικό της συνάντησής τους

Η ασθένεια του Δημήτρη Μόρα έχει κινητοποιήσει και την ομογένεια της Αυστραλίας, η οποία αποφάσισε να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να καλύψει μέρος των εξόδων του νεαρού.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις