Έχει βρει πλούσιο υλικό ο Γιώργος Μητσικώστας με τον ιδρυτή και ηγέτη του νεοπαγούς κόμματος «Ποτάμι» Σταύρο Θεοδωράκη. Πολλοί λεν, βλέποντας τα σκετσάκια του, ότι ο κωμικός έχει καταφέρει να γίνει πιο Θεοδωράκης από τον Θεοδωράκη!

Για να αφήσει και το κοινό να κρίνει όμως, ο Μητσικώστας αποφάσισε να συναντήσει τον ορίτζιναλ Σταύρο και να… πάρει συνέντευξη από τον εαυτό του.

Αν και παλιός στα τηλεοπτικά κόλπα ο Θεοδωράκης αιφνιδιάστηκε βλέποντας τον μίμο έξω από τα γραφεία του να του ζητά συνέντευξη, αλλά δέχτηκε να του την παραχωρήσει όταν πήρε διαβεβαιώσεις ότι ο Μητσικώστας θα σατιρίσει και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς.

Στηριζόμενος σε κάποιες δημοσκοπήσεις που του δίνουν υψηλά ποσοστά, ο αρχηγός του «Ποταμιού» δεν δέχεται να έχει διαφορετική αντιμετώπιση από τα άλλα κόμματα, παρ’ όλο που ο σχηματισμός του έχει ιστορία μερικών εβδομάδων και δεν έχει πάρει μέρος σε καμία εκλογική αναμέτρηση.

«Ο πόθος που κυρίευσε το «είναι» μου καθώς σκεφτόμουν ότι επιτέλους θα με συναντούσα έκανε την καρδιά μου να χτυπά πιο δυνατά. Άραγε, θα μου έκανα καλή εντύπωση;
» σκέφτεται ο «Θεοδωράκης» περιμένοντας τον Θεοδωράκη.

Τελικά η συνάντηση των «Σταύρων Θεοδωράκηδων» πραγματοποιήθηκε σε ένα παρκάκι λίγα μέτρα μακρύτερα από τα γραφεία του «Ποταμιού» με τα πλάνα να «ντύνονται» με μουσική από την εκπομή «Πρωταγωνιστές».

«Τι είναι 4 λέξεις ανάμεσα σε 150 φράσεις;» ρωτά ο «Σταύρος» και όταν ο Σταύρος δεν του δίνει απάντηση, τότε του εξηγεί: «Συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη».

Το βίντεο είναι απολαυστικό. Με ατάκες όπως «εδώ είναι το κόμμα μου», «τι ομάδα είμαι;», «κάτσε να δω το σωσία μου», «έχεις κι εσύ σακίδιο;» και βέβαια μεγάλες παύσεις και πολλά γκρο πλαν (ανφας, αριστερό προφίλ, δεξιό προφίλ, κτλ) των «Θεοδωράκηδων».

Δείτε την απολαυστική συνάντηση:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις