Μετά την εντυπωσιακή τους εμφάνιση στον β’ ημιτελικό της Eurovision, oι Freaky Fortune και ο Riskykidd θα διαγωνιστούν, όπως ορίστηκε από τους διοργανωτές, 10οι κατά σειρά στον τελικό του Σαββάτου με το «Rise Up» το οποίο κατάφερε και κέρδισε τις ψήφους κοινού και επιτροπών!

Στον τελικό του Σαββάτου, οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν από τον β’ ημιτελικό θα αντιμετωπίσουν εκείνες που προκρίθηκαν από τον α’ ημιτελικό, καθώς και τις λεγόμενες «Big 5» (Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ισπανία) και την διοργανώτρια (Δανία) που προκρίνονται απευθείας.

Αναλυτικά, η σειρά εμφάνισης όλων των χωρών στον τελικό

1.Ουκρανία
2.Λευκορωσία
3.Αζερμπαϊτζάν
4.Ισλανδία
5.Νορβηγία
6.Ρουμανία
7.Αρμενία
8.Μαυροβούνιο
9.Πολωνία
10.Ελλάδα
11.Αυστρία
12.Γερμανία
13.Σουηδία
14.Γαλλία
15.Ρωσία
16.Ιταλία
17.Σλοβενία
18.Φινλανδία
19.Ισπανία
20.Ελβετία
21.Ουγγαρία
22.Μάλτα
23.Δανία
24.Ολλανδία
25.Σαν Μαρίνο
26.Ηνωμένο Βασίλειο

Δεν έλειψαν πάντως τα απρόοπτα στην διοργάνωση χθες. Ένα τεχνικό πρόβλημα προκάλεσε παράταση στην… αγωνία για τα αποτελέσματα. Την ώρα που οι αποστολές των χωρών και το κοινό περίμεναν να μάθουν τους δέκα που προκρίνονται στον τελικό, ο υπεύθυνος της EBU ανακοίνωσε ότι δεν είναι έτοιμα όλα τα αποτελέσματα.

Το πρόβλημα ξεπεράστηκε και τα αποτελέσματα εμφανίστηκαν τελικά στις οθόνες με περίπου δέκα λεπτά καθυστέρηση!

Το βιντεάκι που προβάλλεται πριν την εμφάνιση κάθε χώρας, έδωσε την ευκαιρία στους τηλεθεατές να δουν τον ήλιο και την θάλασσα της πατρίδας μας.

Freaky Fortune και Riskykidd εμφανίστηκαν σε ιστιοπλοϊκό, ενώ σχημάτισαν με λευκά κοχύλια την γαλανόλευκη, πάνω σε μία μπλε πετσέτα απλωμένη στην αμμουδιά!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις