Στην κόντρα της Ελεονώρας Μελέτη με την Ντέπυ Γκολεμά πήρε θέση η Μαρία Μελέτη, μητέρα της παρουσιάστριας. Αφορμή για αυτές τις ανταλλαγές επιστολών είναι τα όσα έγραψε στη στήλη της στην «Real Life» η τηλεκριτικός που υποστήριξε πως η Μελέτη δεν ήταν πραγματικά άρρωστη, αλλά απουσίασε εσκεμμένα.

«Η Ελεονώρα τρεις μέρες το έπαιξε άρρωστη, ακολουθώντας γραμμή Σταμάτη! Να πας, καλή μου, στον ΣΚΑΪ. Μια απώλεια πρέπει να συμπληρώνεται με την… ανάλογη μεταγραφική κίνηση! Άλλωστε και η Κλεοπάτρα μια χαρά την κάνει τη δουλειά, αρκεί να έχει την αμέριστη υποστήριξη της Αλεξάνδρας, που ξέρει να δίνει χέρι βοηθείας σε άξιους συνάδελφους», έγραψε η Ντέπυ Γκολεμά κι έκανε την Ελεονώρα Μελέτη να εκραγεί.

Η παρουσιάστρια της απάντησε με σκληρό τρόπο μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter, γράφοντας «Κάποιος με ενημέρωσε ότι η Γκολεμά γράφει πάλι μ@**@ιες. Τώρα έχω μια δουλειά, πείτε της θα την ξεφτιλίσω αργότερα. Αν κ δεν θα χρειαστεί. Το κάνει μόνη της».

Η Μαρία Μελέτη, μητέρα της Ελεονώρας, κάθισε και έγραψε μια επιστολή στην κ. Γκολεμά ζητώντας της να αποδείξει όσα είπε και να της προσκομίσει τα στοιχεία που λένε ότι η κόρη της δεν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας, αλλά είναι καλά και έπαιξε το ρόλο της άρρωστης.

Αναλυτικά όλη η επιστολή της όπως την δημοσίευσε η ίδια η Ελεονώρα στο mustonline.gr.

«Αξιότιμη (;) κυρία (;) Γκολεμά,

Με έκπληξη ενημερώθηκα πως σε πρόσφατη δημοσίευση που κάνατε στη στήλη σας, που παραδόξως φιλοξενείται από μία αξιόπιστη εφημερίδα που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του αναγνωστικού κοινού, -κάτι που θα έπρεπε να σας κάνει ιδιαίτερα προσεκτική σε αυτά που μεταφέρετε, όχι ως προσωπική σας άποψη, ( εξάλλου τηλεκριτικός αυτοτιτλοφορείστε) αλλά σαν είδηση, αποκαλύψατε πως το παιδί μου, η Ελεονώρα Μελέτη, το …”έπαιξε” άρρωστη 3 μέρες, ακολουθώντας γραμμή Μαλέλη για να πετύχει μεταγγραφή στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.

Δεν θα σχολιάσω το ανυπόστατο της πληροφορίας σας. Αυτό θα το κάνει η κόρη μου ή τα γεγονότα, όταν έρθει η ώρα, όπως άλλωστε έχει γίνει άπειρες φορές στο παρελθόν, τόσο από την ίδια όπως και από άλλους συναδέλφους της, όσον αφορά στην περίπτωση σας.

Σε εκείνο που θα σταθώ είναι η ανηθικότητα σας, να αφήνετε αιχμές για ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας ενός ανθρώπου, τον οποίο πληρώνεστε για να κρίνετε και να σχολιάζετε επαγγελματικά και μόνο.

Προφανώς κρυφά από την οικογένειά μας, παρακολουθείτε ιατρικώς την κόρη μου και μάλλον γνωρίζετε και προσωπικά τον ιατρικό της φάκελο, άρα και την πραγματικότητα για το σοβαρό πρόβλημα της Ελεονώρας με τη μέση της, γι αυτό και θελήσατε να δημοσιοποιήσετε την επιστημονική σας γνωμάτευση, αποδίδοντας το πρόβλημα της σε «παιχνίδι». Σε παιχνίδι στρατηγικής.

Γνωρίζοντας προσωπικά τους πραγματικούς θεράποντες ιατρούς της κόρης μου, δεν αναγνώρισα ανάμεσά πουθενά εσάς, ενώ όπως πληροφορήθηκα ουδέποτε αναζητήσατε να κάνετε ρεπορτάζ συγκεντρώνοντας στοιχεία προκειμένου να προβείτε στη γνωμάτευση σας, η οποία – γνωμάτευση – θα ήθελα πραγματικά να ήταν αληθινή για να μη βλέπω τόσο εγώ όσο και ο σύζυγος μου, την κόρη μας να υποφέρει χρόνια τώρα και να σφαδάζει από πόνους σε περιόδους κρίσης.

Ως αναγνώστρια απλά και μόνο, γνωρίζω ότι ένας δημοσιογράφος για να γράψει ή να πει “κάτι” θα πρέπει να το ξέρει. Να το γνωρίζει και να το έχει διασταυρώσει από τις πηγές του. Ειδικά όταν αυτό το “κάτι”, έχει να κάνει με τόσο σημαντικά θέματα, όπως τα ζητήματα της υγείας ενός ανθρώπου.

Κάτι ανάλογο είχα νιώσει και το 2008 όταν, ενώ η Ελεονώρα σάπιζε από β αιμολυτικό στρεπτόκκοκο, σε όλο το λαιμό, μπαινοβγαίνοντας για μήνες σε ένα νοσοκομείο, διάφοροι «δημοσιογράφοι» έβγαιναν στις τηλεοράσεις κι έλεγαν ότι «το παίζει άρρωστη για να χωρίσει βελούδινα με τον ΑΝΤ1».

Τότε, είχα πέσει με τα μούτρα όπως κάθε μάνα, πάνω από το πρόβλημα του παιδιού μου και δεν με αφορούσε το παραμικρό.

Όταν η Ελεονώρα έγινε καλά, πίστεψα ότι είχα βιώσει την «ακρότητα» του επαγγελματικού της χώρου και πως δεν υπήρχαν πλέον άλλα περιθώρια κάποιος να πειράξει και να βλάψει περισσότερο το παιδί μου μέσα από χυδαία ψέματα.

Πιστεύοντας λοιπόν ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερη κακοήθεια από εκείνην, σαν μάνα είπα ότι δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά σε κανέναν να παίζει με την υγεία της κόρης μου.

Έπεσα έξω…

Αν είστε μητέρα κυρία Γκολεμά, εύχομαι ποτέ να μην αναγκαστείτε να σηκώνετε το παιδί σας στα 35 του σαν να είναι δύο χρονών παιδάκι για να πάει υποβασταζόμενο και με τη συνοδεία σας, έστω και μέχρι την τουαλέτα.

Εύχομαι να μην χρειαστεί να ζήσετε την αγωνία του αν το παιδί σας θα μπορεί να περπατήσει σύντομα –όπως συνέβη στην Ελεονώρα την περασμένη εβδομάδα.

Εύχομαι να μην νιώσετε ποτέ απόγνωση όταν το παιδί σας, σας ζητάει να κάνετε κάτι για να μην νιώθει πόνο και εσείς να μην μπορείτε να βοηθήσετε, όπως άλλωστε ούτε και οι παυσίπονες ενέσεις μέσα στη σπονδυλική στήλη.

Εύχομαι να το παιδί σας να μην νιώσει ποτέ την πίεση που βιώνει το δικό μου παιδί, που ενώ ήταν ακούνητο σε ένα κρεβάτι, το μόνο που την ένοιαζε ήταν το πότε θα πάει στη δουλειά της για να μην δίνει δικαιώματα σε κακοήθεις όπως εσείς, να εκμεταλλεύονται την απουσία της για να στοιχειοθετούν ηλίθια ανυπόστατα σενάρια εναντίον της, με στόχο να τη θίξουν ηθικά και επαγγελματικά.

Παίξατε άτιμα κυρία Γκολεμά, και δεν δείχνετε μόνο παντελή έλλειψη σεβασμού σε έναν άνθρωπο άρρωστο, αλλά τον θίγετε πρωτίστως ηθικά, λέγοντας τον υποκριτή, όπως θίγετε ηθικά και εμάς, την οικογένεια της, που με την λογική σας, υποθάλπτουμε την Ελεονώρα, προωθώντας τα “παιχνίδια“ της.

Αν έχετε λοιπόν έστω και ίχνος συνείδησης του τι προκαλέσατε σε μια μάνα, αν έχετε έστω και ίχνος ειλικρίνειας, απαιτώ να μου προσκομίσετε τα στοιχεία εκείνα που γνωρίζετε και σας κάνουν να γράφετε ότι το παιδί μου είναι καλά και «το παίζει άρρωστη». Για να χαρώ κι εγώ. Να μην ανησυχώ για την εξέλιξη του προβλήματος της κόρης μου.

Αλλιώς, οφείλετε να ζητήσετε στην οικογένεια μου συγγνώμη δημοσίως.

Δεν με ενδιαφέρει το αν είστε αναξιόπιστη ή όχι, δεν σας κρίνω επαγγελματικά.

Ούτε με ενδιαφέρει αν ή πως κρίνετε επαγγελματικά την κόρη μου. Να το κάνετε όσο σκληρά θέλετε. Γνωρίζουμε ποιο είναι το παιδί μας, και η ίδια έχει οχυρωθεί πολύ καλά για κάθε μορφής παράσιτο.

Σαν μάνα σας κρίνω κυρία Γκολεμά. Κι σαν άνθρωπο.

Ζητώ είτε τις αποδείξεις σας για ένα μεγάλο θέμα που φέρατε στην επιφάνεια, είτε τη συγγνώμη της, για ένα τόσο μεγάλο ψέμα.

Το χρωστάτε ηθικά στην οικογένεια μου, αλλά και στον εαυτό σας, γιατί είναι αρετή για έναν άνθρωπο, να αναγνωρίζει τα λάθη του.

Σας ευχαριστώ, μετά τιμής

Μαρία Μελέτη».

Να θυμίσουμε, πως η κόντρα των δύο κυριών έχει παρελθόν, αφού η τηλεκριτικός είχε υποστηρίξει ότι η εκπομπή του Star θα κοβόταν πριν της ώρας της, κάτι που δεν έγινε ποτέ, με αποτέλεσμα και τότε η Ελεονώρα Μελέτη να τα «βάλει» με την εγκυρότητά της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις