Οι φήμες για τον γάμο του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί κρατάνε χρόνια και άπειρο μελάνι έχει χυθεί για το θέμα (ή ότι ανάλογο υπάρχει στην εποχή της ψηφιακής ενημέρωσης, τέλος πάντων). Φαίνεται όμως ότι η μεγάλη στιγμή πλησιάζει και ο Μπραντ θα αποκαταστήσει επιτέλους τη μητέρα των έξη παιδιών του.

Αν και η ημερομηνία παραμένει ακόμα επτασφράγιστο μυστικό η Τζολί σε συνέντευξη της στο περιοδικό People έδωσε κάποια έξτρα στοιχεία, όπως για παράδειγμα ότι τα έξι παιδιά τους θα είναι οι διοργανωτές!

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παντρευτούμε αλλά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος βιασύνης. Θέλουμε να γίνει τη σωστή στιγμή και όταν εμείς και τα παιδιά μας νιώσουμε έτοιμοι» ανέφερε και πρόσθεσε: «Παρόλα αυτά, συζητάμε αρκετά συχνά για την τελετή του γάμου και πάντα ζητάμε τη γνώμη των παιδιών. Γενικότερα τα έχουμε ρωτήσει πώς το φαντάζονται. Ουσιαστικά θα είναι οι διοργανωτές του γάμου μας»

Όσο για το θέμα του γάμου; «Λογικά το θέμα θα είναι κάτι από Disney ή paintball! Πάντως είναι όλα τους πολύ ξεχωριστές και ισχυρές προσωπικότητες οπότε θα έχει πολύ πλάκα. Το σκεφτόμαστε σαν μία μεγάλη γιορτή για την οικογένειά μας».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις