Σοβαρότερο από ότι νόμιζε είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελεονώρα Μελέτη με τη μέση της. Ήδη έχει επισκεφθεί δυο φορές το νοσοκομείο όπου οι γιατροί την υπέβαλλαν σε ισχυρότατη ενέσιμη φαρμακευτική αγωγή για να αντιμετωπίσει τους αφόρητους πόνους.

Ο θεράπων ιατρός της επιμένει πως πρέπει να υποβληθεί σύντομα σε χειρουργική επέμβαση, αλλά η παρουσιάστρια προσπαθεί να βρει λύση στο πρόβλημα και να το ξεπεράσει με άλλον τρόπο προκειμένου να αποφύγει την επέμβαση. Αυτός είναι και ο λόγος που ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία για το χειρουργείο.

Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα απουσίασε από την εκπομπή της, αφού οι πόνοι δεν την άφηναν να πάει στο πλατό.

Αυτό ήταν και η αφορμή για να γραφτεί ένα νέο επεισόδιο στην πολύχρονη κόντρα της Ελεονώρας Μελέτη με την κριτικό τηλεόρασης Ντέπυ Γκολεμά, η οποία συνέδεσε το πρόβλημα της υγείας της με τις φήμες που κάνουν λόγο για μεταγραφή στον ΣΚΑΙ.

Πάντως η τηλεκριτικός, μετά τις νέες πληροφορίες για την υγεία της παρουσιάστριας ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη μέσω της στήλης της στην εφημερίδα «Realnews», βάζοντας όμως τη λέξη «συγγνώμη» μέσα σε εισαγωγικά. Να σημαίνει κάτι αυτό;

«Όπως μάθαμε, η Ελεονώρα έχει σοβαρό πρόβλημα με τη μέση της και γι’ αυτό απουσίαζε από την εκπομπή της, σε αντίθεση με ό,τι γράψαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτό απαιτεί να ζητήσω “συγγνώμη”…» έγραψε στην στήλη της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις