Ένας άνδρας βίασε, δολοφόνησε και έφαγε έναν τουρίστα από την Γερμανία που βρισκόταν στην Γαλλική Πολυνησία για διακοπές με την σύντροφο του.

Το 2011 ο 33χρονος Αριχάνο Αϊτί είχε βιάσει, δολοφονήσει και κανιβαλήσει τον Στεφάν Ραμίν ενώ είχε απαγάγει και την σύντροφο του, την οποία και κρατούσε δεμένη σε ένα δέντρο στη ζούγκλα της Γαλλικής Πολυνησίας. Επίσης της είχε επιτεθεί και (-)ουαλικά αλλά τελικά εκείνη κατάφερε να αποδράσει και να καταγγείλει το αποτρόπαιο περιστατικό στην αστυνομία.

Ο Αριχάνο συνελήφθη και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως σκότωσε τον Στεφάν αμυνόμενος καθώς προσπάθησε να τον βιάσει, ενώ συμπλήρωσε πως βίασε την γυναίκα του για εκδίκηση.

Όλοι οι ισχυρισμοί του καταρρίφθηκαν στο δικαστήριο όπου αποκαλύφθηκε ότι ο ίδιος σκότωσε τον Γερμανό τουρίστα όπως επίσης και οι ομοφυλοφιλικές τάσεις που είχε.

Τότε ο Αριχάνο είχε επιτεθεί στον Στεφάν, τον βίασε, τον σκότωσε, τον έψησε και στη συνέχεια τον έφαγε ενώ κατάφερε να παρασύρει και την σύντροφο του στη ζούγκλα λέγοντας της ότι ο αγαπημένος της είχε ένα ατύχημα. Οι Αρχές ανακάλυψαν τότε μέσα στις στάχτες κόκαλα από γνάθο, δόντια και μεταλλικά κομμάτια που πιστεύεται ότι ήταν τα σφραγίσματα του 40χρονου που τεμαχίστηκε.

Ο κανίβαλος Αριχάνο κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε χθες σε 28 χρόνια φυλάκιση.


Το ζευγάρι των Γερμανών τουριστών σε ανέμελες στιγμές στην Πολυνησία


Ο κανίβαλος Αριχάνο Αϊτί


Το θύμα Στεφάν Ραμίν

Πηγή: KOOLnews

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις