Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε για να απελευθερωθεί μια γυναίκα βάρους 272 κιλών από την φυλακή της, δηλαδή το ίδιο της το σπίτι, από το οποίο δεν είχε βγει καθόλου τα τελευταία 7 χρόνια.

Ειδικοί τεχνίτες έκοψαν τον τοίχο για να χωρέσει, καθώς η πόρτα δεν χωρούσε πια ούτε το ένα της πόδι. Νοσοκόμοι ήταν παρόντες για να την μεταφέρουν μέχρι το ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με την Huffington Post η Μπόνι από την Καλιφόρνια, δεν είχε σηκωθεί καθόλου από το κρεβάτι της από το 2009. Για την επιβίωσή της εξαρτιόταν αποκλειστικά από την 24χρονη κόρη της Τζέιμεσα.

Η Μπόνι όμως πήρε τη μεγάλη απόφαση και έκανε το μεγάλο βήμα για να πάρει ξανά τη ζωή στα χέρια της.

Μετά τις οδηγίες ειδικών γιατρών και τη βοήθεια ψυχολόγου δέχτηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου θα υποβληθεί σε μία σειρά από θεραπείες με στόχο να χάσει κιλά και να μπορέσει να περπατήσει ξανά και να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.

«Φρέσκος αέρας», φώναξε φανερά συγκινημένη κατά την έξοδό της από το σπίτι, και κλαίγοντας με λυγμούς, ενώ αρκετοί γείτονες είχαν συγκεντρωθεί για να της δώσουν κουράγιο και κράταγαν μπαλόνια, προκειμένου να δείξουν την υποστήριξή τους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις