Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, το γνωστότερο ίσως ζευγάρι της showbiz, φαίνεται πως πήραν την απόφαση να προχωρήσουν τη σχέση τους στο επόμενο στάδιο.

Μετά την συγκατοίκηση σειρά είχε ο αρραβώνας που επισφραγίστηκε με μονόπετρο και ακολούθησε το ιδιωτικό συμφωνητικό, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, το ζευγάρι πριν λίγες μέρες βρέθηκε στην Κύπρο, αφού η αδελφή του τραγουδιστή βάφτισε το παιδί της δεν θα μπορούσαν βέβαια να λείπουν. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε πάει λίγες μέρες νωρίτερα καθώς είχε προγραμματισμένες εμφανίσεις στο νησί και η Ζέτα έφτασε στην Μεγαλόνησο μόνη της.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η οικογένεια του τραγουδιστή ζήτησε να μην διαρρεύσουν φωτογραφίες και βίντεο από το μυστήριο και από την δεξίωση που ακολούθησε. Ωστόσο, μια φωτογραφία είδε το φως της δημοσιότητας όπου δείχνει την Ζέτα Μακρυπούλια να φοράει ένα μονόπετρο. Το δαχτυλίδι αυτό της το έδωσε ο αγαπημένος της παρουσία των οικογενειών τους θέλοντας έτσι να επισημοποιήσει την σχέση τους.
Επειδή όμως αυτή την απόφαση την είχαν πάρει αρκετό καιρό, είχαν φροντίσει να λύσουν και το θέμα των περιουσιακών τους στοιχείων. Το ζευγάρι μένει μαζί και ζει σαν παντρεμένο. Μάλιστα, από την κοινή τους πορεία έχουν αποκτήσει περιουσία και έχουν επενδύσει χρήματα από κοινού σε γη και καταστήματα. Το ιδιωτικό συμφωνητικό που φαίνεται ότι έχουν υπογράψει αναφέρει με λεπτομέρειες το τι θα γίνουν όλα αυτά εάν το ζευγάρι χωρίσει.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις