Μάλλον έμπλεξε ο ηγέτης του βρετανικού Κόμματος Ανεξαρτησίας και φανατικός αντιευρωπαϊστής Ναϊτζέλ Φάρατζ στο ταξίδι του στη Μάλτα. Αν και παντρεμένος και υπέρμαχος των βρετανικών οικογενειακών αξιών ο φακός τον συνέλαβε στο ξενοδοχείο του χέρι – χέρι με εντυπωσιακή ξανθιά στις 3.30 τα ξημερώματα, μετά από μπαρότσαρκα στη Βαλέτα.

Σύμφωνα με την Mirror, που δημοσιεύει τις φωτογραφίες, η ξανθιά γυναίκα που συνόδευσε τον φανατικό της μπίρας Βρετανό πολιτικό στις νυχτερινές εξορμήσεις του στα μαλτέζικα μπαρ μέχρι τα ξημερώματα ονομάζεται Άντε Σοτέρι και είναι εμπορικός διευθυντής της ΙΤΤ.

Η εφημερίδα μάλιστα έθεσε τις φωτογραφίες υπόψη της γερμανίδας γυναίκας του Φάρατζ η οποία δεν θέλησε να κάνει «απολύτως κανένα σχόλιο».

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών, ο ίδιος ο Φάρατζ δήλωσε «εντελώς αθώος» υποστηρίζοντας ότι απλώς συνόδευε τη γυναίκα, η οποία υποβοηθούνταν από πατερίτσες, να φτάσει μέχρι το ασανσέρ, καθώς έμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο και αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι κοιμήθηκαν μαζί.

Και η αλήθεια είναι ότι στις φωτογραφίες φαίνονται καθαρά οι πατερίτσες της Άντε Σότερι.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις