Η Ριάνα παρουσίασε χθες στο Παρίσι μια συλλογή από μπλουζάκια με το πρόσωπό της, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένο αριθμό και τα έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό της ίδρυμα “Clara Lionel”.

«Η πιο επείγουσα ενέργεια είναι να ολοκληρώσουμε τη συγκέντρωση εξοπλισμού μιας κλινικής στα Μπαρμπέιντος όπου νοσηλεύονται ασθενείς με καρκίνο» δήλωσε η τραγουδίστρια, που κατάγεται από το νησί αυτό της Καραϊβικής.

Με τα μαλλιά της πλεγμένα σε μπούκλες, με μαύρη μπλούζα και μίνι φούστα, η Ριάνα έφθασε στο Hard Rock Cafe της γαλλικής πρωτεύουσας όπου την υποδέχθηκαν πολλοί θαυμαστές της που φώναζαν το όνομά της.

Για την προώθηση της συλλογής της αυτής, το αστέρι της ποπ μουσικής συνεργάστηκε με τον όμιλο Hard Rock International που της παρέδωσε, σήμερα, μια επιταγή 147.000 ευρώ (200.000 δολαρίων) για το ίδρυμά της.

«Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για καλό σκοπό. Δεν έχουμε ποτέ αρκετά για τους σκοπούς που αξίζουν» δήλωσε η ερμηνεύτρια των τραγουδιών “Umbrella” και “Diamonds”.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν αυτή η συλλογή από μπλουζάκια συνιστά ένα πρώτο βήμα στον χώρο της μόδας, η καλλιτέχνιδα δήλωσε ότι δεν θα σταματήσει εδώ: «Κάνω ό,τι κάνω από πάθος και η μόδα είναι ένα από τα πάθη μου. Αυτό ακούγεται κλισέ, είναι όμως αλήθεια. Θα επενδύσω σε αυτό και θα ασχοληθώ σοβαρά».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις