«Ο έρως χρόνια δεν κοιτά» και «όταν μιλάει η καρδιά και το συναίσθημα τα άλλα περιττεύουν» λέει ο λαός, αλλά αυτός ο 31χρονος το έχει πάει λίγο μακριά, αφού δηλώνει ακραιφνής γεροντόφιλος και μάλιστα αυτή την περίοδο έχει σοβαρή σχέση με κυρία 91 ετών, η οποία θα μπορούσε να είναι… γιαγιά της 50χρονης μητέρας του.

Όλα τα αγοράκια περνάν μια φάση που θέλουμε να πηγαίνουν με μεγαλύτερες γυναίκες, αλλά ο Κάιλ Τζόουνς το έχει κάνει στάση ζωής.

Στα 18 του συνειδητοποίησε τα καλά της τρίτης ηλικίας και στόχευε στο 60+ και σήμερα, ύστερα από πολλά one night stands και σύντομες σχέσεις με ηλικιωμένες, έχει βρει τον έρωτα σε μια γυναίκα 91 ετών, την Μάρτζορι Μαρκούλ, η οποία ρίχνει 4 δεκαετίες στην πεθερά της και μαμά του Κάιλ, την 50χρονη κυρία Τζόουνς, η οποία είναι ήδη προγιαγιά. Την γνώρισε σε ένα βιβλιοπωλείο και όταν τα βλέμματα τους συναντήθηκαν έδεσε ο έρωτας.

Ο Κάιλ λέει ότι του αρέσουν οι ρυτίδες και οι ζάρες του δέρματος, του αρέσει όπως κρεμάει το γεροντικό στήθος και προτιμάει το φυσικό πλατινέ μαλλί που φέρνει το γήρας.

«Ξέρω ότι οι περισσότερες θα πεθάνουν πριν από μένα, αλλά δεν με νοιάζει. Πολλοί λένε ότι το κάνω για τα λεφτά τους, ότι μου αγοράζουν πράγματα… Δεν είναι αλήθεια. Το κάνω γιατί μου αρέσει».

Η Μάρτζορι λέει ότι «τον ζηλεύω γιατί συναναστρέφεται και με άλλες, αλλά κάθε φορά έρχεται και μου λέει ότι είμαι η πιο όμορφη. Στο κρεβάτι με συναρπάζει και τον συναρπάζω, ντύνομαι πρόστυχα και προσπαθώ να κρατάω το σουτιέν μου γιατί δεν μου έχει μείνει και πολύ στήθος».

Όσο για την πεθερά Σεσίλια Τζόουνς Κλαρκ ακούγεται πολύ «Σουηδέζα» και τονίζει ότι «Πολλά παιδιά έχουν κόλλημα με τις δασκάλες τους οπότε δεν μου φάνηκε παράξενο στην αρχή. Δεν ήξερα αν αυτό που περνούσε ήταν απλώς μια φάση. Τελικά αποδείχθηκε ότι του αρέσει».

Πηγή: KOOLnews

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις