Αμετανόητος μπερμπάντης ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ απασχολεί πάλι την επικαιρότητα με τις ερωτοδουλειές του.

Η προσωπική ζωή του Φρανσουά Ολάντ και οι ερωτικές περιπέτειες του βρίσκονται πάλι στο στόχαστρο του γαλλικού περιοδικού Closer, σύμφωνα με το οποίο ο Ολάντ και η Ζιλί Γκαγιέ δεν χώρισαν αλλά ζουν κρυφά τον έρωτά τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το πρώην «παράνομο» ζευγάρι – όταν ήρθαν στο φως οι περιπέτειές τους, ο Ολάντ είχε σχέση με την Βαλερί Τριερβελέρ- έκανε ό,τι μπορούσε για να πείσει τους πάντες πως έχει χωρίσει. Στην πραγματικότητα όμως, ο Γάλλος πρόεδρος και η ηθοποιός βλέπονται ακόμη.

«Δεν σβήνεις έτσι εύκολα δυο χρόνια αγάπης» γράφει το περιοδικό, υποστηρίζοντας ότι κανένας από τους δυο δεν ήταν πρόθυμος να εγκαταλείψει και έτσι λαμβάνοντας πολλά «μέτρα» κατόρθωσαν υπό άκρα μυστικότητα να συνεχίσουν να συναντώνται, οργανώνοντας «σπάνιες αλλά πολύτιμες αποδράσεις» και αφήνοντας τους υπόλοιπους να θεωρούν ότι έχουν χωρίσει.

Πάντως, αυτή τη φορά το Closer δεν στηρίζει το ρεπορτάζ του με φωτογραφικά ντοκουμέντα, όπως είχε γίνει όταν αποκάλυψε τη σχέση, τον Ιανουάριο που μας πέρασε. Τότε η Ζιλί Γκαγιέ είχε υποβάλλει αγωγή κατά του περιοδικού για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής» και της είχε εκδικαστεί αποζημίωση 15.000 ευρώ, ενώ το Closer είχε αναγκαστεί να αποσύρει τις επίμαχες φωτογραφίες από τον ιστότοπό του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις