Η Μέλανι Γκρίφιθ και ο Αντόνιο Μπαντέρας θεωρούνταν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του Χόλυγουντ. Ήλθε όμως το πλήρωμα του χρόνου και αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 18 χρόνια ευτυχισμένου – ή ίσως όχι και τόσο ευτυχισμένου – γάμου.

Η Μέλανι μάλιστα είχε κάνει και εμφανέστατο τατουάζ με το όνομα του Αντόνιο στο μπράτσο της, αλλά σε αντίθεση με τα τατουάζ η αγάπη δεν είναι ανεξίτηλη και η ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στην οποία έκανε λόγο για ανυπέρβλητες διαφορές.

Ενώ όμως το ζευγάρι εξέδωσε μια πολιτισμένη ανακοίνωση του χωρισμού τους και τίποτε δεν έχει ακουστεί για διαφωνίες ως προς την περιουσία ή την κηδεμονία της 18χρονης κόρης τους, το ΤΜΖ αναφέρει ότι οι δύο σταρ δεν τα βρίσκουν ως προς την ανατροφή των… σκυλιών τους! Και οι δύο την διεκδικούν και την υπόθεση έχουν αναλάβει οι δικηγόροι τους!

Σύμφωνα με το ΤΜΖ μία πηγή από το στενό περιβάλλον της Μέλανι δήλωσε ότι η ηθοποιός «είναι πολύ πιο καλή στην φροντίδα των τριών σκυλιών και τα κατοικίδια σημαίνουν περισσότερα γι’ αυτήν».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις