Η επιτυχία του στον ρόλο του Χάρι Πότερ οδήγησε το Ντάνιελ Ράντκλιφ στον αλκοολισμό. Ο ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα πως πήγαινε στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς ταινιών μεθυσμένος.

«Φοβόμουν για τις συναντήσεις μου με άγνωστο κόσμο, για το τι θα τους έλεγα, τι θα έκανα μαζί τους, γι’ αυτό κλεινόμουν στο διαμέρισμά μου για ημέρες κι έπινα μόνος μου. Ήμουν 20 ετών και απομονωμένος. Ήμουν αξιοθρήνητος και δεν ήμουν εγώ», είπε στη βρετανική εφημερίδα «Sun» ο 24χρονος σήμερα ηθοποιός, τονίζοντας ότι είχε εξαρτηθεί σε τέτοιο βαθμό από το αλκοόλ, που έχανε την αίσθηση της πραγματικότητας.

Στην ίδια συνέντευξη ο Ράντκλιφ αποκάλυψε σκοτεινές πτυχές της ζωής του κάνοντας εκτενή αναφορά στον αλκοολισμό του σε μια πολύ μικρή ηλικία, καθώς γνώρισε την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα από τα 11 του χρόνια ενσαρκώνοντας τον μαθητευόμενο μάγο: «Θα ήταν καλύτερα αν είχα αποφύγει το αλκοόλ. Όμως, η σκέψη ότι ο κόσμος θα έλεγε πως δεν έχω δυνατότητες να προχωρήσω την καριέρα μου με φόβιζε. Κι αν είχαν δίκιο και έμπαινα σε μια λίστα του είδους «τι απέγιναν»;».

Σήμερα πάντως ο νεαρός ηθοποιός, που πλέον έχει επικεντρωθεί στο θέατρο φαίνεται να βλέπει τα πράγματα διαφορετικά: «Ο κόσμος δεν με φωνάζει πλέον Χάρι Πότερ. Έμαθαν να με αποκαλούν με το όνομά μου, κι αυτό είναι υπέροχο. Βέβαια, χωρίς αυτές τις ταινίες δεν θα είχα τέτοιες ευκαιρίες και δεν θα ήμουν ευτυχής αν ένιωθα πικρία για αυτά τα δέκα χρόνια της ζωής μου που τα πέρασα ως Χάρι Πότερ»,

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις