Με καροτσάκι στα γυρίσματα ο Χάρισον Φορντ

Με καροτσάκι στα γυρίσματα ο Χάρισον Φορντ
Μπορεί να είναι ένας από τους γνωστότερους και πιο ακριβοπληρωμένους σταρ του Χόλιγουντ, να μην έχει ανάγκη άλλων χρημάτων για το υπόλοιπο της ζωής τους, αλλά… η δουλειά είναι δουλειά και ο Χάρισον Φορντ είναι ευσυνείδητος επαγγελματίας.

Ο ηθοποιός είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Star Wars: Episode VII», όταν η πόρτα του διαστημοπλοίου Millennium Falcon έπεσε πάνω στον αστράγαλό του, την ώρα που γύριζε μία σκηνή στα στούντιο Pinewood στη Βρετανία.

Τα γυρίσματα της ταινίας διακόπηκαν προσωρινά αλλά οι παραγωγοί επαναδιάρθρωσαν το πρόγραμμα των και αποφάσισαν να τραβήξουν πλάνα του ηθοποιού από τη μέση και πάνω μέχρι να βελτιωθεί η κατάστασή του και να μπορέσει να πατήσει το πόδι του.

Γι’ αυτό τον λόγο ο Χάρισον Φορντ εμφανίστηκε στο στούντιο με γύψο στο πόδι και σε αναπηρικό καροτσάκι, για να διεκπεραιώσει τα επαγγελματικά του καθήκοντα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός τραυματίζεται στα γυρίσματα ταινίας. Κατά το παρελθόν, είχε ένα επίσης σοβαρό ατύχημα, κατά τη διάρκεια των ταινιών Indiana Jones, οπότε και είχε σπάσει δίσκο στην πλάτη του.