Η Ριάνα είναι μεγάλη φαν του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου και συνεχώς ανεβάζει σχόλια στο Twitter, όπως είναι τα νέα ήθη παρακολούθησης ποδοσφαιρικών αγώνων.

Δε θα μπορούσε να μην εκφραστεί για τον ιστορικό ημιτελικό αγώνα της Γερμανίας με την Βραζιλία και το «σφυροκόπημα» της Σελεσάο που κατάφερε να βάλει ένα γκολ και δέχτηκε… επτά!

Η Ριάνα θέλησε λοιπόν να κάνει… χιούμορ βρίσκοντας αναλογίες στο «ξύλο» που έφαγε η Εθνική Βραζιλίας με τον ξυλοδαρμό της ίδιας από τον πρώην σύντροφο της, Κρις Μπράουν.

Και έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Η Γερμανία “χτύπησε” την Βραζιλία πιο δυνατά απ’ ότι χτυπούσε εμένα ο Κρις».

Ο τραγουδιστής Κρις Μπράουν έχει καταδικαστεί σε 180 μέρες κοινωνικής εργασίας και πέντε χρόνια επιτήρησης για τους ξυλοδαρμούς της Ριάνα και επιπροσθέτως θα πρέπει επίσης να παρακολουθήσει συνεδρίες για την ενδοοικογενειακή βία και να καταβάλλει πρόστιμο 2.500 δολαρίων. Επιπλέον, του έχει απαγορευτεί να πλησιάζει τη Ριάνα σε απόσταση 90 μέτρων για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις