Στα ελληνικά καλλιστεία που έγιναν πρόσφατα στο Tennis Club της Γλυφάδας νικήτριες αναδείχτηκαν η 24χρονη Ισμήνη Νταφοπούλου που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Miss Universe και για τον διαγωνισμό Miss World η 19χρονη Ελένη Κοκκίνου.

Ποια είναι όμως η Ισμήνη Νταφοπούλου που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό Miss Universe;

Η Ισμήνη Νταφοπούλου για τους ανθρώπους του χώρου της μόδας είναι ιδιαίτερα γνωστή. Το νεαρό μοντέλο έχει κατακτήσει με τη μεσογειακή ομορφιά της τις μεγαλύτερες πασαρέλες του εξωτερικού. Πρόσφατα ήταν το το κεντρικό πρόσωπο στην διαφημιστική καμπάνια του οίκου «Pierre Cardin» για την κολεξιόν φθινόπωρο-χειμώνας 2013-2014.

Το πρόσωπο της Ισμήνης φιγουράρει στα μεγαλύτερα περιοδικά του εξωτερικού και της Ελλάδας και γοητεύει ακόμα και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη. Η ίδια μάλιστα μοιράζεται να μυστικά της με της γυναίκες σε γνωστό διαδικτυακό site όπου δίνει απλόχερα τις συμβουλές της σε θέματα περιποίησης και ομορφιάς.

Το 24χρονο καλλίγραμμο μοντέλο γνωρίζει πως η ομορφιά δεν είναι το μόνο εφόδιο που χρειάζεται μία γυναίκα για να επιτύχει. Η Ισμήνη Νταφοπούλου είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Λατρεύει τα παιδιά και τη δουλειά της έχει διδάξει σε ιδιωτικό σχολείο αλλά αυτή την περίοδο ασχολείται αποκλειστικά με το μόντελινγκ, καθώς περιμένει να διοριστεί στο δημόσιο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις