Παρασκευή 18 Ιουλίου, οι ξανθές Καναδές Blond:ish έρχονται στο Bolivar Beach Bar για ένα μοναδικό dj-set και
φέρνουν στον Άλιμο τον geek-chic αέρα τους, έτοιμες να μεταδώσουν το ερεθιστικό vibe τους για ατέλειωτο χορό!
Μαζί τους θα είναι ο CJ Jeff ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους dj στην Ελλάδα.

Blond:ish
Με ορμητήριο το Μόντρεαλ και τωρινή τους βάση το Λονδίνο, το δίδυμο Anstascia και Vivie-Ann παρουσιάζουν στον κόσμο το `παιδί τους` αποδεικνύοντας ότι στην μουσική τους δεν χωράνε στερεότυπα. Βασισμένες στις εκλεπτυσμένες επιλογές τους όσον και στην τεχνική τους οι Blond:ish δεν ενθουσίασαν μόνο το κοινό με τις εμφανίσεις τους αλλά και τις μεγαλύτερες εταιρίες που κυκλοφορούν.

Βασικό στοιχείο της μουσικής των Blond:ish είναι το οργανικό και πολυδιάστατο taste το οποίο χαρακτηρίζει τις παραγωγές και τις εμφανίσεις τους, με κύρια επιρροή το κίνημα των 60ς πράγμα το οποίο είναι εμφανέστατο στις τελευταίες τους παραγωγές σε Kompakt, Noir Music, NM2, Get Physical. Πρόσφατο release “Lovers In Limbo” έγινε Νο1 στα essential selection στο BBC radio1 του παραγωγού Pete Tong.

CJ Jeff

Ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους DJ στην Ελλάδα, από τα μέσα της δεκαετίας του 90, ένας γνήσιος Clubber που κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους DJ του κοινού, έχοντας παρουσίες σε κλασικά πλέον Clubs, όπως +Soda και U-matic. Η ολοκλήρωση ήρθε με τη δημιουργία του Label του Rhythmetic.

DOORS OPEN 21:00 Η.R.S.
ΤΙΜH ΕΙΣΙΤΗΡΙOY: 5 ευρώ

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος / Μετακίνηση: Τραμ στάση Καλαμάκι – Λεωφορεία παραλιακής 2η Καλαμακίου
Πληροφορίες: 697 0367 684 / Facebook: Bolivar Beach Bar / www.bolivarbeachbar.com

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις