Νέο φλερτ για τον πρίγκηπα Χάρι ο οποίος εδώ και δύο μήνες είναι μόνος αφού για άγνωστους λόγους χώρισε με την Κρεσίντα Μπόνας. Μετά το χωρισμό ο πρίγκιπας το έχει ρίξει στην παλιά καλή συνήθειά του, τις εξόδους, τα ξενύχτια μέχρι τελικής πτώσης και το φλερτ.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα μια 25χρονη εστεμμένη σε διαγωνισμό ομορφιάς έχει μπει στο επίκεντρο ενδιαφέροντος του πρίγκηπα.

Ο λόγος για την Καμίλα Τούρλοου, η οποία είχε αναδειχθεί στο παρελθόν Μις Εδιμβούργο και τώρα εργάζεται στο φιλανθρωπικό οργανισμό The Halo Trust, στον οποίο είχε συμμετάσχει ενεργά και η μητέρα του Χάρι, Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Καμίλα Τούρλοου και πρίγκιπας Χάρι αντάλλαξαν καυτά φιλιά και ήπιαν τα ποτά τους μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα σε κλαμπ στο κέντρο του Λονδίνου, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί και φάνηκαν να το καταδιασκεδάζουν.

Κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί ανάμεσα τους και αν το φλερτ θα εξελιχθεί σε δεσμό.

Πάντως, πρόσωπο από το περιβάλλον τους δήλωνε σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης «πιθανότητα και να μην ξαναβρεθούν, είναι και οι δυο πολύ απασχολημένοι αυτή την περίοδο».

Αν πάντως τα πράγματα εξελιχθούν διαφορετικά και οι δυο τους αποφασίσουν να περάσουν κάτι παραπάνω από ένα βράδυ μαζί τότε μάλλον τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τη δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Κι αυτό γιατί από απόλυτη «βασίλισσα» του στιλ του παλατιού που συγκεντρώνει όλα τα φλας πάνω του θα πρέπει να βάλει τα… πολύ δυνατά της για να… κρατήσει τα σκήπτρα και να μην τα χάσει από την εκθαμβωτική 25χρονη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις