Μία γυναίκα μαυροφορεμένη, αγνώστων λοιπών στοιχείων, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης στις ΗΠΑ, καθώς εμφανίζεται να περπατά σε διάφορους επαρχιακούς δρόμους, αμίλητη, με καλυμμένο το κεφάλι και κρατώντας ένα μπαστούνι και μια τσάντα, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά.

Όσοι την εντόπισαν σε διαφορα σημεία τη χώρας δημιούργησαν ειδική σελίδα στο facebook, όπου σημειώνουν τις μετακινήσεις της και ποστάρουν φωτογραφίες της.

Όπως αναφέρουν όσοι την συναντούν, όταν προσπαθούν να της μιλήσουν ή να την βοηθήσουν, εκείνη αρνείται ευγενικά την προσφορά τους.

Ένας αμερικανός, ο Raymond Poles, που ισχυρίζεται ότι είναι αδερφός της μίλησε στο Reuters, υποστηρίζοντας ότι η μυστηριώδης γυναίκα ονομάζεται Elizabeth Poles, μητέρα δυο παιδιών και χήρα, από την Αλαμπάμα. Ο Raymond Poles πρόσθεσε ότι η Elizabeth είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο βετεράνων πολέμου προκειμένου να ξεπεράσει το θάνατο του συζύγου της το 2008.

Όποια και αν ήταν τα κίνητρά της πάντως, φαίνεται ότι η περιπλάνηση της μυστηριώδους μαυροφορεμένης έληξε. Η αστυνομία του Winchester της Βιρτζίνια, όπου εντοπίστηκε τελευταία φορά, εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρεται ότι θα εγκατασταθεί μόνιμα στην περιοχή και ζητά από όσους την συναντούν να σεβαστούν την ιδιωτικότητά της και την απόφασή της να ζήσει απομονωμένη.


Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις