Έγινε έξαλλη η γνωστή τηλεοπτική κριτικός Ντέπυ Γκολεμά με τα όσα έγραψε ο Νίκος Μαστοράκης εναντίον της Χαρούλας Αλεξίου για την συναυλία που αποφάσισε να δώσει η τελευταία προς συμπαράσταση στις απολυμένες καθαρίστριες!

Εκτός εαυτού η Γκολεμά ανέβασε το μήνυμα «Πιο ευγενικά δεν μπορώ να στο πω! Να πας να γ@@@εις κοπρόσκυλο του κερατά! Μύρισες αίμα και βγήκες από τον τάφο σου, ξεφτίλα…» παραθέτοντας το αρχικό μήνυμα του Μαστοράκη.

Ο Νίκος Μαστοράκης έγινε γνωστός όταν επί χούντας, μερικές μέρες μετά την 17η Νοεμβρίου του 1973 και την εξέγερση του Πολυτεχνείου κάλεσε εκπροσώπους των φοιτητών σε τηλεοπτική του εκπομπή, διαβεβαιώνοντας τους ότι δεν θα υποστούν καμιά συνέπεια. Κατά την διάρκεια της εκπομπής τους παρουσίασε ως εχθρούς του κράτους και της κοινωνίας και μετά την προβολή της εκπομπής οι φοιτητές συνελήφθησαν από την στρατιωτική αστυνομία και βασανίστηκαν από το χουντικό καθεστώς.

Το μήνυμα του Μαστοράκη προς την Χαρούλα Αλεξίου είχε ως εξής:

«ΧΑΡΟΥΛΑ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ
Πολύ εντυπωσιακό το τέχνασμα της Χαρούλας Σύριζα να ενταχθεί στη μηχανή προπαγάνδας που ασχολείται (και μας απασχολεί) μήνες τώρα με τις απολυμένες καθαρίστριες.

Το κόκκινο κομματικό γάντι (οι καθαρίστριες χρησιμοποιούν κίτρινα) και η συνθηματολογία («απόψε είμαστε ολες καθαρίστριες»), της έφεραν ογκώδη δημοσιότητα σε εποχή ισχνών αγελάδων και ίσως είναι καιρός άλλες Χαρούλες, εκπεσούσες των προβολέων και των μυθικών μεροκάματων, να κάνουν το ιδιο για άλλους απολυόμενους. Π.χ. συναυλία Γιάννη Πάριου για τους ανέργους της Imaco και του Λυμπέρη. Συναυλία Μαζωνάκη για τους ανέργους του Alter. Η Δήμητρα Γαλάνη για τις άνεργες μοντέλες.

Ο Νότης Σφακιανάκης για τους ανέργους Χρυσαυγίτες. Γενικώς, δηλαδή, να έχουμε μια συναυλία την ημέρα ώστε αφού ο άρτος δεν είναι δωρεάν, να είναι τουλάχιστον το θέαμα. Ίσως μάλιστα ο υπερβολικά ενορχηστρωμένος συριζαγωνας των «καθαριστήριων» να καθαρίσει και για άλλες ελάχιστες κατηγορείς εργαζομένων που θα ήθελαν να είναι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι:

Οδηγοί ταξί, εμποροϋπάλληλοι, μικροπωλητές, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι. Αν το δικαιούνται οι καθαρίστριες, γιατί όχι και οι άλλοι;».


Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις