Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα και οι δυσκολίες της ζωής για τον αξέχαστο ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου Ανδρέα Μπάρκουλη.

Είναι γνωστό ότι ο δημοφιλής ηθοποιός έχει σοβαρότατατα προβλήματα υγείας και μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που τον έχουν φέρει στα πρόθυρα της ασιτίας. Τώρα έγινε γνωστό πως ο 12χρονος γιος του Νικόλας διαγνώσθηκε θετικός στη νόσο Crohn.

Πρόκειται για αυτοάνοσο που προκαλεί προβλήματα στο έντερο. Σύμφωνα με το bizznews και την Espresso, ο γιατρός Γιώργος Ναούμ έχει αναλάβει εντελώς δωρεάν την παρακολούθησή του παιδιού.

Τι είναι όμως η νόσος Crohn;

Πρόκειται για μία πάθηση στην οποία το τοίχωμα ενός ή περισσοτέρων τμημάτων του πεπτικού συστήματος πρήζεται, ερεθίζεται και φουσκώνει. Αυτό το πρήξιμο μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα και την στένωση του πεπτικού σωλήνα σε αυτό το σημείο. Τα προσβεβλημένα από Crohn τμήματα μπορεί να είναι από λίγα εκατοστά εντέρου ή και μεγαλύτερα, ένα μέτρο ή και περισσότερο. Μπορεί να προσβληθεί οποιοδήποτε σημείο της περιοχής από το στόμα έως τον πρωκτό ενώ μπορεί να είναι προσβεβλημένες και περισσότερα από ένα σημεία κάθε φορά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις