Επιδεινώθηκε η υγεία του Μανόλη Λιδάκη που είχε υποστεί εγκαύματα στην προσπάθειά του να σώσει τον σκύλο του, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί σε φλεγόμενο αυτοκίνητο.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πραγματοποιήσει προγραμματισμένες εμφανίσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μανόλης Λιδάκης ακύρωσε τις εμφανίσεις του με τον Γιάννη Κότσιρα στις 11 Σεπτέμβρη στις Σέρρες και τις 15 του ίδιου μήνα στη Θεσσαλονίκη.

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει σοβαρή ανησυχία, ωστόσο, μάλλον θα τον κρατήσει κάποιο διάστημα μακριά από τις μουσικές σκηνές.

Ο Λιδάκης ταξίδευε για την Κυπαρισσία για να περάσει τις διακοπές του, το απόγευμα της Τετάρτης, όταν διαπίστωσε ότι από τη μηχανή του αυτοκινήτου έβγαιναν καπνοί.

Όπως ο ίδιος περιέγραψε στην τοπική εφημερίδα της Μεσσηνίας eleftheriaonline.gr, προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητο, αλλά τα φρένα δεν υπάκουσαν και αναγκάστηκε να το ρίξει πάνω στις μπάρες, προκειμένου να σταματήσει την τρελή του πορεία.

Πάνω στον πανικό βγήκε από το αυτοκίνητο αλλά ο σκύλος του, ένα μπόξερ, είχε στριμωχτεί φοβισμένο στο πίσω κάθισμα. Ενώ το αυτοκίνητο άρχισε να τυλίγεται στις φλόγες, ο τραγουδιστής ξαναμπήκε στο αυτοκίνητο με κίνδυνο της ζωής του για να μπορέσει να βγάλει το σκύλο του. Στην προσπάθειά του όμως να τον σώσει, ο ίδιος έπαθε εγκαύματα στο δεξί χέρι και πόδι και στο πρόσωπο.

Στο σημείο χρειάστηκε να διακοπεί η κυκλοφορία για περίπου μισή ώρα, ενώ το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς. Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγαλόπολης και αστυνομικοί…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις