Μια ημέρα πριν το τέλος των θερινών διακοπών της στην Μύκονο, η Μαροκινή Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, περισσότερο γνωστή ως «Ρούμπι η καρδιοκλέφτρα», αναστάτωσε κοσμική παραλία του νησιού με το απολύτως διάφανο κοραλί φόρεμά της, που φόρεσε χωρίς εσώρουχο.

Για όσους δεν γνωρίζουν η Ρούμπι έμπλεξε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε μεγάλη δικαστική περιπέτεια, υποστηρίζοντας ότι σε ηλικία 17 ετών συναναστρεφόταν επί πληρωμή με τον πρώην Ιταλό πρωθυπουργό και τους φίλους του στα πάρτι οργίων bunga bunga, που διοργάνωνε ο Καβαλιέρε στην έπαυλη του στην Σαρδηνία.

Και μπορεί να έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε και πλέον η Ρούμπι να έχει γίνει μητέρα και επιχειρηματίας, ωστόσο παραμένει πάντα άκρως ερωτική και επιθυμητή…

Η όμορφη Ρούμπι τρέλανε όλους τους παρισταμένους με το διαφανές φόρεμα και τον προκλητικό χορό της ενώ ώριμος κύριος την φλέρταρε επιμόνως και άνοιξε αρκετές ροζέ σαμπάνιες για χάρη της.

Λίγες μέρες πριν η Ρούμπι είχε προσπαθήσει να αλλάξει ένα 500ευρο που αποδείχτηκε πλαστό, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία, χωρίς η υπόθεση να έχει συνέχεια.

Δείτε την Ρούμπι και το διαφανές της φόρεμα στο βίντεο του Mykonos Live TV.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις