Στον απόηχο της βάφτισης του Γιώργου, γιου του Φώτη Σεργουλόπουλου, η νονά Μαρία Μπακοδήμου, στενή φίλη και συνεργάτιδα του παρουσιαστή, έγραψε ένα τρυφερό κείμενο για την σχέση τους που ανάρτησε στο Μarymary.

«Να μας ζήσει το αγόρι μας κουμπάρε. Δεν θα πλήξουμε ποτέ.. Ευτυχώς κιόλας… Μια περίοδο όταν ήμουν πιτσιρίκα, είχα κοντά μαλλιά και φορούσα συνέχεια μια γκρι καμπαρντίνα, στην Βασιλίσσης Αμαλίας συνάντησα ένα τυπάκο όμορφο, ευγενικό και γελαστό που φορούσε χρωματιστά ρολόγια. Το flash back μου είναι σαν γεροντική ανασκόπηση…».

Και συνεχίζει: «Το ξέρω, αλλά που να το φανταζόμουνα τότε ότι με εκείνο το τυπάκι θα κάναμε μαζί τόσο μεγάλη διαδρομή. (Εκεί θέλω να καταλήξω).

Σχεδόν τα περάσαμε όλα μαζί. Και χαβαλέδες και προδοσίες και απώλειες κι υπέροχες στιγμές συνεργασίας και παγίδες και όλα. Είμαστε πια οικογένεια. Κι είμαστε η καλύτερη οικογένεια γιατί είμαστε «επιλεκτική οικογένεια».

Και τώρα είμαι και νονά του Γιώργου που είναι φτυστός ο μπαμπάς του. Όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στην καλή διάθεση και τη γλύκα. Να ζήσει το αγόρι μας κουμπάρε κι όταν θα τον καμαρώσουμε μεγάλο να είμαστε πάντα έτσι όπως είμαστε τώρα.

Όπως ήμασταν και τότε που φορούσα εγώ τη γκρι καμπαρντίνα κι εσύ τα χρωματιστά ρολόγια. Γελαστοί και χωρίς διαπραγμάτευση για το πώς θα ζήσουμε τη ζωή μας».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις