Άρωμα βάφτισης έχει αυτό το Σαββατοκύριακο! Το Σάββατο ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την Βάσω Λασκαράκη βάφτισαν τις κόρες τους ενώ την Κυριακή η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε όνομα και στα δύο της παιδιά.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη βάφτισαν την μονάκριβή τους που πήρε το όνομα Ευαγγελία. Το ζευγάρι επέλεξε η βάφτιση της κόρης του να γίνει στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων στην Άνοιξη και να έχουν στο πλευρό τους εκτός από τις οικογένειές τους, λίγους και καλούς τους φίλους. Νονοί της μικρής ήταν οι ηθοποιοί Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και Στέργιος Αντούλας.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση και φυσικά το χρώμα που επικρατούσε ήταν το λευκό-ροζ, ενώ ο στολισμός για την δεξίωση είχε πορτοκαλί και κίτρινο χρώμα.

Μια από τις πιο όμορφες ημέρες της οικογενειακής τους ζωής έζησαν το απόγευμα του Σαββάτου και ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη. Το ζευγάρι βάφτισε την μικρή του κόρη και το όνομα που πήρε είναι το Αριάδνη. Νονά της μικρής, που στις 3 Ιανουαρίου γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια, είναι η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και το μυστήριο έλαβε μέρος στο σπίτι της οικογένειας Βαρδινογιάννη, στην Ερμιόνη. Το παρών έδωσαν και καλοί φίλοι του ζευγαριού από το χώρο της τηλεόρασης, όπως ο Γιάννης Λάτσιος και η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Πηγή: KOOLnews