Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα με το νέο δήμαρχο Ηλία Ψινάκη να μη μπορεί να κρατήσει την ψυχραιμία του και να απευθύνεται σε δημοτική σύμβουλο με την προσφώνηση «σκάσε μωρή».

Η ένταση προκλήθηκε όταν ομάδα γονιών και μικρών παιδιών άρχισαν να φωνάζουν, υπέρ της επιστροφής του κλειστού γυμναστηρίου στο οποίο προπονούνταν, το οποίο έχει μετατραπεί σε αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα.

Λόγω της έντασης οι αστυνομικοί που ούτως ή άλλως παρευρίσκονται στις συνεδριάσεις πλησίασαν προς τον χώρο της… δράσης, προκαλώντας την οργή του πρώην δημάρχου Ιορδάνη Λουίζου ο οποίος απαίτησε να απομακρυνθούν οι αστυνομικοί λέγοντας ότι δεν έχουν καμιά δουλειά να βρίσκονται εκεί.

«Η αστυνομία να μείνει. Να μας προστατέψει. Μόνον οι κλέφτες φοβούνται την αστυνομία» αντέτεινε ο Ηλίας Ψινάκης ο οποίος εξήγησε στους παριστάμενους ότι οι υπηρεσίες της γενικής γραμματείας αθλητισμού έχουν χαρακτηρίσει την αίθουσα ακατάλληλη για αθλητική χρήση και για αυτό έπαψε να λειτουργεί ως γυμναστήριο.

Ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα, δεν σταμάτησε εκεί. Απευθυνόμενος και πάλι στον πρώην δήμαρχο του είπε «αν λειτουργήσουμε το γυμναστήριο θα φάμε πρόστιμο 50.000 ευρω και μερικούς μήνες φυλακή. Εμείς δεν κλέβουμε όπως κάνατε εσείς. Πρέπει επιτέλους να το καταλάβουν όλοι. Το πάρτι τελείωσε».

Ακολούθησε πανδαιμόνιο, ενώ μια δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης μιλούσε χτυπώντας ταυτόχρονα τα χέρια της στο έδρανο προκαλώντας την έκρηξη του Ηλία Ψινάκη που της φώναξε «σκάσε μωρή». Λίγα λεπτά αργότερα ο Δήμαρχος Μαραθώνα ζήτησε δημόσια συγνώμη για την παρεκτροπή του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις