«Ελευθερία στη Μύκονο». Έτσι ονομάζει το ντοκιμαντέρ του που προβλήθηκε στο Ιταλικό κανάλι Italia1 ο δημοσιογράφος Ενρίκο Λούτσι.

Θα μπορούσε όμως να το είχε ονομάσει «Σόδομα και Γόμορρα στη Μύκονο», καθώς η κάμερά του καταγράφει κυρίως το ερωτικό ξεσάλωμα των νέων και την ξέφρενη νυκτερινή ζωή του νησιού τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η κάμερα καταγράφει άγρια πάρτι και νεαρούς τουρίστες “διψασμένους” για μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και (-) της μίας βραδιάς.

“Την γνωρίζεις καιρό αυτή την κοπέλα;”, ρωτά σε ένα πλάνο ο δημοσιογράφος ένα νεαρό που βρίσκεται σε προχωρημένη περίπτυξη με μια κοπέλα στην παραλία για να πάρει την… πληρωμένη απάντηση: “Ναι, αρκετό. Τουλάχιστον 30 με 40 λεπτά”, ενώ όταν τον ρωτά αν έχει κοιμηθεί και με άλλες γυναίκες κατά την διαμονή του στη Μύκονο, ο νεαρός φαίνεται να ντρέπεται, αφού απαντά: “Δεν θέλω να περάσω σαν τύπος που κάνει (-)ουαλικό τουρισμό. Εξάλλου, πρέπει να σεβόμαστε τις γυναίκες, για αυτό δε μπορώ να πω…”

Στο όνομα της… “ελευθερίας” που αναφέρεται στον τίτλο του ντοκιμαντέρ, ο Λούτσι μιλά και με έναν ακόμη νεαρό, ο οποίος δίνει… πολιτική διάσταση στις διακοπές του, αναφέροντας τα παράπονα που έχει από την πολιτική και την… τηλεόραση της χώρας του, χαρακτηρίζοντας παράλληλα την Μύκονο ως “παράδεισο” για όσους θέλουν να κοιμηθούν με πολλές γυναίκες, αποκαλύπτοντας πως σε τέσσερις ημέρες, έχει συνευρεθεί με τέσσερις διαφορετικές κοπέλες.

Σε άλλο πλάνο ο Ενρίκο Λούτσι συναντά έναν ομοεθνή του, ο οποίος υποδέχεται τους τουρίστες σε νυχτερινό μαγαζί της Μυκόνου, φορώντας ένα “μαγιό – ελέφαντα”, με την προβοσκίδα να καλύπτει τα… επίμαχα σημεία, ο οποίος υποστηρίζει πως είναι σοβαρός, με βαθιά πίστη και αρχές, παρά την άποψη που μπορεί να σχηματίζουν (λαθεμένα) όσοι τον βλέπουν με αυτή την αμφίεση.

Δείτε το βίντεο με τα καλύτερα σημεία της εκπομπής του Ενρίκο Λούτσι:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις