Αν περίμενε κάτι διαφορετικό ως γαμήλιο δώρο ο Τζορτζ Κλούνεϊ από την σύζυγό του, δεν το ομολόγησε. Η αλήθεια είναι ότι η Αμάλ του δώρισε πράγματα που θα δώριζε οποιαδήποτε… θεία ήταν καλεσμένη στο γάμο: ένα σετ ποτήρια με υπογραφή Murano και μια δωδεκάδα μεταξωτές πετσέτες!

Αν και το δώρο θα δεν είναι από αυτά που θα κάνουν έναν άντρα να πετάξει από την χαρά του, η Βρετανίδα δικηγόρος, λιβανικής καταγωγής, έβαλε γερά το χέρι στην τσέπη για να δωρίσει στον σταρ του Χόλιγουντ πανάκριβα ποτήρια ώστε να απολαμβάνει το ποτό του αναπολώντας τον γάμο τους στην Βενετία.

Το γαμήλιο δώρο της Αμάλ κόστισε συνολικά 2.900 ευρώ. Τα ποτήρια για κοκτέιλ που επέλεξε η Βρετανή δικηγόρος είναι χειροποίητα, φέρουν τη διάσημη υπογραφή Murano και είναι μάλιστα ίδια μ’ εκείνα που είχε χρησιμοποιήσει το ζεύγος στο γάμο του, στο επιβλητικό ξενοδοχείο «Cipriani», στη Βενετία.

«Βρήκε πολύ καλή την ιδέα να κάνει στον σύζυγό της ένα δώρο που θα του θυμίζει το γάμο τους στη Βενετία αφού τα ποτήρια είναι ίδια με εκείνα που χρησιμοποίησαν στο ξενοδοχείο “Cipriani”. Ο Τζορτζ τα θαύμαζε κάθε φορά που τα κοιτούσε», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της, στο γαλλικό περιοδικό “Closer”.

Εκτός από τα ποτήρια, η κυρία Κλούνεϊ αγόρασε για τον σύζυγό της και δώδεκα μεταξωτές πετσέτες μαζί με τις απαραίτητες πιάστρες.

Αυτά έχει η οικογενειακή ζωή, Τζορτζ!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις