Είναι από αυτά που λες «ούτε στον εχθρό μου». Ίσως την πιο αμήχανη στιγμή της ζωής του βίωσε το βράδυ της Δευτέρας ο πρώην αρραβωνιαστικός της Σοφίας Βεργκάρα, Νικ Λόεμπ ο οποίος είδε στην κυριολεξία την πλάτη της μόλις προσπάθησε να την χαιρετήσει.

Την ώρα που η 42χρονη ηθοποιός έδινε συνέντευξη στο κόκκινο χαλί, εμφανίστηκε πίσω της ο Λόεμπ με τον οποίο χώρισε τον περασμένο Μάιο, ύστερα από ομηρικούς καβγάδες, που είδαν μάλιστα το φως της δημοσιότητας.

Εκείνη γύρισε να δει ποιος την αγγίζει και μόλις αντίκρισε τον πρώην αγαπημένο της, γύρισε ξανά στην κάμερα ανέκφραστη και συνέχισε να μιλά κανονικά στον δημοσιογράφο.

Όσο για τον Λόεμπ; Έμεινε με το παγωμένο χαμόγελο στα χείλη να κοιτάει την Βεργκάρα να τον αγνοεί πλήρως. Εκείνη πάντως δεν φαίνεται να πτοήθηκε. Εξάλλου, αμέσως μετά τον χωρισμό τους, έπεσε στην αγκαλιά του Τζο Μανγκιανέλο με τον οποίο είναι ακόμα μαζί.

Εδώ που τα λέμε, τα ζητούσε ο οργανισμός του Νικ Λόεμπ, καθώς μόλις λίγους μήνες πριν είχε φροντίσει να σφάξει με το γάντι την πρώην του σε συνέντευξή του στη New York Post, όπου δήλωσε πως η Σοφία Βεργκάρα δεν είναι τόσο… κλασική και elegant για τα γούστα του.

Γύρισε ο τροχός απ’ ό,τι φαίνεται και η (-)οβόμβα Βεργκάρα φρόντισε να ανταποδώσει την «ψυχρολουσία» με το χειρότερο βλέμμα απαξίωσης που διέθετε. Το μόνο σίγουρο; Ο Τζο Μανγκιανέλο θα το καταχάρηκε!Πηγή: KOOLnews