Το twerking, το ρυθμικό και ερωτικό κούνημα των οπισθίων, πιθανότατα το γνωρίζετε ή το έχετε ακουστά. Ένα μοντέλο από το Λας Βέγκας, λάνσαρε όμως μια νέα μόδα, το twerking με το στήθος. Ως μουσική υπόκρουση δεν διάλεξε κάποιο ρυθμικό χιτ της εποχής αλλά τη «Μικρή Νυχτερινή Μουσική» (Eine kleine Nachtmusik) του Βόλφανγκ Αμαντέους Μότσαρτ.

Η Sara X, με τα πολλά τατουάζ… συντονίζει τα πλούσια προσόντα της και το βίντεο που ανέβασε έγινε viral, αφού είχε 26 εκατομμύρια views σε μόλις μία εβδομάδα!

«Οι περισσότεροι από αυτούς που λένε αρνητικά πράγματα για τον χαρακτήρα μου ή το παλαιότερο επάγγελμά μου δεν καταλαβαίνουν πως το βίντεο αυτό είναι χιουμοριστικό και με μοναδικό στόχο να δείξω στον κόσμο το στήθος μου», λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Sara X και προσθέτει πως «δεν θα είμαι πολύ θλιμμένη όταν τα 15 λεπτά δημοσιότητας περάσουν, αφού είναι λίγο ανησυχητικό ο μανάβης της γειτονιάς μου να με αποκαλεί “το κορίτσι με το στήθος που χορεύει Μότσαρτ” όταν με βλέπει», δηλώνει στην Daily Μail.

Διευκρινίζει μάλιστα ότι έχει… καλό σκοπό, καθώς με το εγχείρημά της κατάφερε να συγκεντρώσει χρήματα για ένα ίδρυμα έρευνας για τον καρκίνο του μαστού.

Πληροφοριακά αναφέρουμε ότι η εκτέλεση που της Μικρής Νυκτερινής Μουσικής που επέλεξε είναι από την Φιλαρμονική Ορχήστρα της Βιέννης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις