Εάν το όνομα σας είναι Ελίζαμπεθ Γκάλαχερ και είστε Καναδή πολίτης τότε μπορείτε να γυρίσετε τον κόσμο δωρεάν!

Ο 27χρονος Καναδός Τζόρνταν Αξάνι χώρισε με την κοπέλα του, με την οποία είχε κανονίσει ταξίδι τριών εβδομάδων γύρω από τον κόσμο και επίσκεψη σε μεγάλες μητροπόλεις του πλανήτη όπως η Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Μιλάνο, το Νέο Δελχί κ.ά.

Για να μην πάει χαμένο το εισιτήριο που είχε πληρώσει λοιπόν και το οποίο δεν επιστρέφεται, ούτε μεταβιβάζεται, σκέφτηκε να το δωρίσει. Αναζητά λοιπόν Καναδή, με το όνομα της πρώην κοπέλας του, που θα ταξιδέψει μαζί του.

«Δεν ψάχνω τίποτα για ανταμοιβή, δεν ψάχνω για (-), ρομάντζο, ναρκωτικά ή κάποιον να βγάλω selfie μαζί του μπροστά στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά στην Πράγα», λέει ο Αξάνι. «Αν νιώθεις υποχρεωμένη να μου δώσεις 100-200 δολάρια, τέλεια. Αλλά πραγματικά το μόνο πράγμα που ζητώ είναι να ευχαριστηθείς το ταξίδι».

Φαίνεται ότι βρέθηκε υποψήφια που πληροί τα τυπικά προσόντα η οποία όμως… το σκέφτεται. Ο Τζόρνταν Αξάνι δέχτηκε ένα μήνυμα στο Reddit που αναφέρει: «Γεια, το όνομα μου είναι Λιζ (Ελίζαμπεθ) Γκάλαχερ και είμαι Καναδή πολίτης… Αλλά είμαι αρκετά μεγάλη για να είμαι μητέρα του Τζόρνταν. Αν δεν υπάρχει κάποια νεότερη που θα εμφανιστεί, θέλω να πω ότι θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρον. Οι κόρες μου, 25 και 23 ετών, μου λεν ΚΑΝΤΟ ΜΑΜΑ! και εύχονται να είχαν το όνομά μου, lol».

Ο Αξάνι απάντησε «καταπληκτικό» και ζήτησε από την κυρία Γκάλαχερ να έλθει σε επαφή μαζί του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις