‘Ενα από τα πιο φημισμένα Πανεπιστήμια του κόσμου, το Χάρβαρντ, αποφάσισε να εμπλουτίσει τις γνώσεις των σπουδαστών του παρέχοντας σεμινάριο… πρωκτικού (-).

Στην «Εβδομάδα (-)» του Χάρβαρντ, ένα από τα σεμινάρια που μπορούσαν οι φοιτητές να παρακολουθήσουν ήταν αφιερωμένο στην συγκεκριμένη (-)ουαλική πράξη ώστε να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι για το πώς θα το κάνουν σωστά, απολαυστικά και με ασφάλεια.

Η «Εβδομάδα (-)» έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στο Χάρβαρντ και σε αυτή συμμετέχουν οι τεταρτοετείς φοιτητές του, ωστόσο δεν υπάρχει… πρακτική, τουλάχιστον όχι την ώρα των μαθημάτων, τα οποία διαρκούν μία εβδομάδα και έχουν τη μορφή σεμιναρίων.

Στο πλαίσιο της δραστηριότητας αυτής, οι καθηγητές στοχεύουν στην άμεση ενημέρωση των φοιτητών για θέματα (-)ουαλικής διαπαιδαγώγησης και φυσικά, την απενοχοποίησή τους σε ό,τι αφορά τα θέματα-ταμπού.

Κάθε χρόνο υπάρχει ένα διαφορετικό (-)ουαλικό θέμα. Φέτος το θέμα είναι το πρωκτικό (-). Ο τίτλος μάλιστα είναι λίγο πικάντικος και παιχνιδιάρικος: What What Ιn Τhe Butt: Anal (-) 101 ονόμασαν τα φετινά μαθήματα (σε ελεύθερη απόδοση: «Τι, τι; Πρωκτικό (-), 101»).

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις