Η Μπρουκ Σιλντς, μια από τις πιο διάσημες «παρθένες» του Χόλιγουντ αποκάλυψε πότε και από ποιον έχασε την παρθενιά της, με αφορμή την κυκλοφορία του αυτοβιογραφικού βιβλίου της «There Was a little Girl».

Τα όσα λέει επιβεβαίωσε ο Ντιν Κεν, ο τηλεοπτικός Σούπερμαν, ο άνδρας που είχε για πρώτη φορά ολοκληρωμένη ερωτική επαφή με την ηθοποιό.

«Ο έρωτάς μας ήταν κεραυνοβόλος! Ήμασταν τρελοί ο ένας για τον άλλον… Έχασα την παρθενιά μου μαζί του στα 22 μου. Ήταν απίστευτα υπομονετικός στο (-), παρά το γεγονός πως τον έκανα να περιμένει πολύ καιρό για αυτή τη στιγμή», γράφει η Μπρουκ στο βιβλίο της, κάτι που επιβεβαίωσε ο Ντιν επιβεβαίωσε σε δημοσιογράφο της ιστοσελίδας TMZ.

«Ναι, εγώ πήρα την παρθενιά της! Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο», απάντησε ο ηθοποιός και, όταν του είπαν ότι παινεύει τις επιδόσεις του, συνέχισε: «αφού εκείνη ένιωσε άνετα και το είπε, εγώ δεν έχω πρόβλημα!».

Η «Κουκλίτσα της Νέας Ορλεάνης», που έγινε διάσημη σε ηλικία 12 ετών χάρη στο ρόλο της στην ομώνυμη ταινία (Pretty Baby) όπου ενσάρκωνε μια ανήλικη πόρνη, είπε επίσης ότι σήμερα μετανιώνει που έμεινε παρθένα μέχρι τα 22 της.

«Πιστεύω ότι ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Θα είχα χάσει την παρθενιά μου πολύ νωρίτερα αν δεν ήμουν τόσο ανασφαλής. Έχει και η μαμά μου ευθύνη για αυτό, δε με συμβούλεψε ποτέ για την επαφή μου με τα αγόρια. Νομίζω κατά βάθος θα ήθελε να μείνω παρθένα για πάντα» είπε η Μπρουκ Σιλντς που παραμένει πανέμορφη στα 49 της χρόνια.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις