Η Τζόαν Κόλινς, η πασίγνωστη σταρ της «Δυναστείας», είναι πια 81 χρονών και για πρώτη φορά μιλά ανοιχτά για τον βιασμό της που έγινε σε ηλικία 17 χρονών.

Τις αποκαλύψεις έκανε στην πρώην Μις Κόσμος Linor Abargi, η οποία συλλέγει μαρτυρίες κακοποιημένων γυναικών για ένα ντοκιμαντέρ για τη (-)ουαλική βία.

Η διάσημη ηθοποιός με την εξομολόγησή της θέλει να δώσει φωνή σε όλες τις ανώνυμες γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποίηση σε κάποια περίοδο της ζωής τους και μίλησε για το βιασμό, ενώ ακόμη δεν είχαν ολοκληρωμένη σχέση, από τον Μάξγουελ Ριντ, ο οποίος αργότερα έγινε ο πρώτος σύζυγός της.

Η Κόλινς δίνει λεπτομέρειες στην συνέντευξή της για την πρώτη της τραυματική επαφή με τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος πέθανε το 1974. Τη νάρκωσε και στη συνέχεια τη βίασε και, όπως λέει, η ενοχή ήταν αυτή που την οδήγησε να τον παντρευτεί.

Όταν έγινε το περιστατικό ή ίδια η ηθοποιός είχε μόλις υπογράψει το πρώτο της συμβόλαιο με κινηματογραφικά στούντιο. Όπως θυμάται, ο Ρίντ που τότε ήταν έντεκα χρόνια μεγαλύτερος της την οδήγησε στο μπάνιο και της έδωσε να πιει ρούμι αλλά και μερικά βιβλία να διαβάσει.

«Ήταν βιβλία (-), δεν είχα δει ποτέ μέχρι τότε τέτοια στη ζωή μου. Σκληρό (-)», λέει. «Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι ήμουν ξαπλωμένη στον καναπέ στο σαλόνι, ενώ με βίαζε. Και μου έδωσε ναρκωτικές ουσίες. Έβαλε το φάρμακο στο ποτό μου», λέει η Κόλινς στην κάμερα.

Παρά την εμπειρία της η διάσημη ηθοποιός της «Δυναστείας»,αποφάσισε να τον παντρευτεί (δύο χρόνια μετά τον βιασμό της). Ο γάμος τους διήρκεσε από το 1952-1957 και δεν έκαναν παιδιά. «Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο γιατί τον μισούσα πραγματικά, αλλά ένιωσα τόσο ένοχη για ότι είχα κάνει. Το τραύμα κράτησε αρκετό καιρό και πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να εμπιστευθώ ξανά τους ανθρώπους».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις