Η Ονδούρα είναι μια από τις χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά ανθρωποκτονιών στον κόσμο και αυτό φαίνεται καθαρά από τις λίγες ειδήσεις που φτάνουν μέχρι εμάς.

Μετά την τραγική δολοφονία της Μις Ονδούρα María José Alvarado και της αδελφής της που απασχόλησε την παγκόσμια επικαιρότητα, έγινε γνωστό ότι βρέθηκε δολοφονημένος και ο στιλίστας της 19χρονης καλλονής.

Ο 41χρονος Luis Alfredo Garcia, γνωστός και ως «Destiny», βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο του σπιτιού του. Το πτώμα ανακάλυψε ένας υπάλληλός του, ενώ ο στιλίστας ήταν δεμένος χειροπόδαρα και έφερε τραύματα στο λαιμό από μαχαίρι.

Τις τελευταίες ημέρες οι συνεργάτες του στιλίστα τον είχαν χάσει και ενημέρωσαν την αστυνομία για την απουσία του. Η έρευνα στο σπίτι του αποκάλυψε το πτώμα, ενώ έχει αποκλειστεί η περίπτωση της ληστείας ως κίνητρο, καθώς φαίνεται ότι δε λείπει τίποτα από το σπίτι του θύματος.

Η ίδια η Μις Ονδούρα, δολοφονήθηκε πριν λίγες μέρες μαζί με την 23χρονη αδελφή της Sofia, από το φίλο της δεύτερης. Τα πτώματα των νεαρών γυναικών βρέθηκαν στην όχθη ποταμού, ενώ ο δολοφόνος Plutarco Ruiz, ομολόγησε το έγκλημα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις