Το μοντέλο του «X-Factor» του δημοφιλούς ριάλιτι που προβλήθηκε με επιτυχία και στην Ελλάδα ακολουθεί το νέο αμερικανικό σόου που φέρει τον εύγλωττο τίτλο «(-) Factor» και το οποίο συγκέντρωσε εκατοντάδες χιλιάδες συμμετοχές εντός και εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στόχος των διοργανωτών να βρουν τους μελλοντικούς σταρ του (-) κινηματογράφου!

Στο νέο σόου, που θα ονομάζεται «(-) Factor» θα συμμετέχουν 16 διαγωνιζόμενοι – 8 άνδρες και 8 γυναίκες – οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν διάφορες ερωτικές προκλήσεις και θα προσπαθήσουν να αποδείξουν «στον αέρα» ότι έχουν τις απαραίτητες ικανότητες στο (-) για να πρωταγωνιστήσουν σε (-)ταινίες.

Για να δελεάσουν μάλιστα περισσότερο τον κόσμο να δηλώσει συμμετοχή προκήρυξαν ένα χρηματικό έπαθλο ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων για την πρώτη γυναίκα και τον πρώτο άνδρα που θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις, ενώ θα τους προσφέρουν και ένα διετές συμβόλαιο με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ερωτικών ταινιών, την Wicked Pictures.

Τα γυρίσματα του «(-) Factor» θα ξεκινήσουν στις 6 Δεκεμβρίου στο Σαν Φρανσίσκο και οι όροι συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους ήταν να μην έχουν συμμετάσχει ξανά σε ερωτική ταινία (έστω και σε μία σκηνή, διευκρινίστηκε) αλλά και να στείλουν φωτογραφίες και βίντεο που να αναδεικνύουν τις δεξιότητές τους στο (-).

Τo νέο σόου της αμερικανικής βιομηχανίας (-) δέχτηκε εκατοντάδες χιλιάδες υποψηφιότητες, από όλο τον κόσμο και η επιλογή ήταν ιδιαίτερα απαιτητική. Κανείς από τους επιλεγέντες δεν έχει ελληνική καταγωγή ή έρχεται από την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις