Στο Τριμελές Εφετείο Αθηνών διαδραματίστηκε άλλο ένα επεισόδιο της πολύχρονης δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στον Πασχάλη και την 49χρονη κοινωνιολόγο Ουρανία Τουτουντζή, μητέρα – σύμφωνα με την τελευταία δικαστική απόφαση που δημοσιεύτηκε στις 18 Σεπτεμβρίου – του 10χρονου εξώγαμου παιδιού του τραγουδιστή.

Ο Πασχάλης προσέφυγε κατά της απόφασης καταθέτοντας αίτηση αναψηλάφησης. Βασικό επιχείρημα ότι την πραγματογνωμοσύνη δεν την έκανε ο γενετιστής Κωνσταντίνος Πάγκαλος, αλλά συνεργάτης από το εργαστήριό του που υπογράφει τα αποτελέσματα.

Το δικαστήριο απέρριψε τον βασικό του ισχυρισμό και χαρακτήρισε εκπρόθεσμη την αίτηση, αφού έκρινε ότι ο Πασχάλης άφησε να παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να προσβάλει την απόφαση, ενώ έκρινε την αίτηση αναψηλάφησης αβάσιμη, κάτι που “δείχνει” τον τραγουδιστή ως πατέρα του παιδιού της 49χρονης.

Όπως προκύπτει από τις 17 σελίδες της απόφασης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Εspresso», οι δικαστές εξέτασαν το παραδεκτό και νόμιμο καθενός από τους λόγους της αναψηλάφησης, ενώ εξέτασαν και τη βασιμότητά τους. Παράλληλα διερεύνησαν αν ο διάδικος που ζήτησε την αναψηλάφηση βρήκε ή πήρε στην κατοχή του μετά την έκδοση της προσβαλλόμενης απόφασης νέα, κρίσιμα έγγραφα, τα οποία δεν μπορούσε να προσκομίσει εγκαίρως από ανώτερη βία ή γιατί το κατακράτησε ο αντίδικός του ή άλλος, των οποίων την ύπαρξη αγνοούσε.

Όπως γράφει η «Espresso» η δικαστική απόφαση δεν δικαιώνει τον Πασχάλη. Αντίθετα, κλήθηκε να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα ύψους 600 ευρώ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις