Αίσθηση έχει προκαλέσει η ενέργεια ενός θαμώνα του “Διογένης Studio» να πετάξει… ολόκληρο τραπέζι στην πίστα που τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος το τραγούδι «Έσπασε η νύχτα δυο κομμάτια» , στην πρεμιέρα του το βράδυ της Παρασκευής.

Ο τραγουδιστής μόλις το τραπέζι «προσγειώθηκε» με κρότο σε ελάχιστη απόσταση από τα πόδια του, φανερά ενοχλημένος σταμάτησε να τραγουδά, αναζήτησε τον μερακλωμένο θαμώνα και τον «μάλωσε» λέγοντας του:

«Ποπό! Ένα παλιόπαιδο… Ποιος το έκανε;» και μόλις τον εντόπισε στα πρώτα τραπέζια πρόσθεσε: «Επειδή σε σέβομαι να ξέρεις, δεν σου λέω μ…, αλλιώς θα σου είχα πει μεγάλη μ… να ξέρεις. Αλλά μην το ξανακάνεις, άμα δεν το αντέχεις μην το πίνεις, δεν κάνει».

Ο κόσμος πάγωσε προς στιγμής, το προσωπικό του μαγαζιού ανέβηκε στην πίστα και μάζεψε το τραπέζι και ο Ρέμος συνέχισε να τραγουδά…

Σύμφωνα με το protothema, ο θαμώνας που έκανε τη «ζημιά» είναι ο επιχειρηματίας Νάσος Θανόπουλος, που έχει στενή σχέση με «γαλαζοαίματους»: είναι νονός του Οδυσσέα-Κίμωνα, γιου του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, ενώ κουμπάρος έγινε και με τον αδερφό του Παύλου, Νικόλαο, μιας και ο τελευταίος τον πάντρεψε με την Νάσια Παναγιωτάκη, το 2010, λίγες εβδομάδες πριν ανέβει και ο ίδιος τα σκαλιά της εκκλησίας με την Τατιάνα Μπλάτνικ στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στο Καβούρι.

Γεννημένος το 1967, μεγάλωσε στην Αθήνα και το 1982 μετακόμισε (μαζί με την οικογένειά του) στο Λονδίνο. Σπούδασε στο ελληνοαγγλικό κολέγιο του Λονδίνου, το οποίο είχε ιδρύσει ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος, προκειμένου να σπουδάσουν εκεί οι δύο γιοι του Παύλος και Νικόλαος. Σπούδασε στην Αμερική.

Είναι ακόμα υψηλόβαθμο στέλεχος και εκπρόσωπος του χρηματοοικονομικού οργανισμού Morgan Stanley στην Ελλάδα. Ζει στο Λονδίνο και πηγαινοέρχεται στην Αθήνα, ενώ στο παρελθόν έχει εμπλακεί και με το χώρο του ποδοσφαίρου όταν μετείχε στην διοίκηση της «παλιάς» ΑΕΚ.

Το αστείο είναι ότι ο Αντώνης Ρέμος είχε ζητήσει να μην πετούν λουλούδια όσο ερμήνευε τις επιτυχίες του, αλλά που να περιμένει ότι θα του πετούσαν… τραπέζι!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις