Αποφασισμένος να αλλάξει πράγματα στην ζωή του δηλώνει ο Στέφανος Κορκολής, μετά την περιπέτεια με τον καρκίνο που πέρασε.

Ο καλλιτέχνης δήλωσε στο Thema People έτοιμος να ξεφορτωθεί οτιδήποτε «τοξικό» από τη ζωή του: «Όσο μεγαλώνεις και σου συμβαίνουν διάφορα αλλάζεις πάρα πολύ. Ειδικά μετά τη γνωμάτευση του καρκίνου έγινα άλλος άνθρωπος. Ήταν ένα παρά πολύ γερό χαστούκι – είναι σαν να σε ξυπνάνε το πρωί με ντους από παγάκια ή κάπως έτσι.

Αν και, για να πω την αλήθεια, αυτό που με έκανε κυριολεκτικά να δω τη ζωή με άλλα μάτια ήταν η επέμβαση στα μάτια μου. Πριν από ενάμιση χρόνο χειρουργήθηκα, αφού η μυωπία μου σε συνδυασμό με τον καταρράκτη έφτασε σε σημείο τύφλωσης. Και ήταν τότε που είπα ότι τώρα βλέπω καλύτερα από ότι πριν, σε όλα τα επίπεδα.

Ο «βλάκας» ο Στέφανος που ήξεραν όλοι, τελείωσε.
Tώρα πλέον δεν φοβάμαι να πω καταπρόσωπο την γνώμη μου και να ξεφορτωθώ κάθε σκουπιδάκι που με κάνει να μην βλέπω καθαρά».

Ο μουσικοσυνθέτης ομολογεί ότι προδόθηκε από πολλούς ανθρώπους, που δεν τίμησαν την φιλία του ή τις οικογενειακές σχέσεις.

«Έτρεφα στον κόρφο μου πραγματικά φίδια –ολόκληρα ανακόντα. Αλλά ας είναι. Πάντα φυλάω έναν άσο στο μανίκι μου και θα τον χρησιμοποιήσω αν χρειαστεί».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις