Μπορεί η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης να θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο χώρο της ελληνικής σόουμπιζ, ωστόσο δημοσιεύματα φέρνουν τον γάμο τους να περνά μια περίοδο κρίσης, αναφέροντας ως πιθανή αιτία τα οικονομικά προβλήματα που οφείλονται στις λάθος επενδύσεις του Ντέμη.

Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής έχουν ήδη κλείσει 11 χρόνια παντρεμένοι και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για σοβαρά προβλήματα μεταξύ τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, η Δέσποινα υπέστη το πρώτο σοκ όταν το ζευγάρι αναγκάστηκε να πουλήσει το πολυτελέστατο σπίτι του καθώς τα οικονομικά ανοίγματα ήταν τόσο μεγάλα που κανείς από τους δυο τους δε μπορούσε να το συντηρήσει.

Παρά τις δυσκολίες, Δέσποινα και Ντέμης τηρούν σιγήν ιχθύος για τα προβλήματα στο γάμο τους καθώς επιθυμούν να προστατεύσουν τα δύο τους παιδιά, Μελίνα και Γιώργο.

Όπως υποστηρίζει το Ciao, στα καλλιτεχνικά «πηγαδάκια» κυκλοφορεί ευρέως σενάριο περί χωρισμού, χωρίς ωστόσο κανείς από τους δυο να σχολιάζει ή να επιβεβαιώνει.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις