Επεισοδιακή συνάντηση της δημοσιογράφου – τηλεκριτικού Ντέπυς Γκολεμά με την παρουσιάστρια του Alpha, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στο Κολωνάκι, που κατέληξε σε φραστικό επεισόδιο όπου ανταλλάχθηκαν αρκετά… γαλλικά.

Η συνάντηση έγινε τυχαία, στην Πατριάρχου Ιωακείμ, αλλά υπάρχει βέβαια ένα φορτισμένο παρελθόν μεταξύ των δύο γυναικών που βρήκε διέξοδο με αφορμή… μια θέση πάρκινγκ.

Τι ακριβώς συνέβη; Η ανάρτηση της Ντέπυς Γκολεμά στο facebook περιγράφει το γεγονός, ενώ αναμένουμε την απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

«Συνάντηση με τη Σπυροπούλου…..

δεν σας είπα τα νέα??? σήμερα το μεσημέρι είχα μια απρόβλεπτη συνάντηση. ένα αυτοκίνητο μπροστά μου, πολύ κομψό μάρκας mini, μαύρο με κόκκινη σκεπή, και μαύρα τζάμια, είχε κλείσει όλη την κυκλοφορία στο Κολωνάκι, προσπαθώντας να παρκάρει. Μέσα στους αγανακτισμένους ήμουν και εγώ που ομολογώ ‘ πέταξα κάτι άσχημα γαλλικά ‘.

Αφού μας άφησε να περιμένουμε ουρά ολόκληρη λες και η Πατριάρχου Ιωακείμ, ήταν δική του/της, μέσα σε μια τρελή κίνηση. όταν πάρκαρε και βρέθηκα ακριβώς δίπλα βρίζοντας κατέβηκε το μαύρο φιμέ τζάμι και φάνηκε το χαρούμενο πρόσωπο της Κωσταντίνας Σπυροπούλου!!!! ‘ Δεν φτάνει που γράφετε ψέμματα βρίζετε κιόλας μου λέει ? δεν ντρέπεστε?’.

Δεν πρόλαβα να απαντήσω γιατί κόρναραν από πίσω, και το μόνο που είπα ήταν «κυκλοφορείτε όπως ακριβώς συμπεριφέρεστε στον ΑΛΦΑ»….δεν βρήκα όμως να παρκάρω για να συνεχιστεί αυτή η ωραία κουβέντα…..»

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις