Την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει βάλει στο στόχαστρο η γνωστή τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά. Μετά τα «γαλλικά» που ειπώθηκαν στη συνάντηση των δυο γυναικών στο Κολωνάκι, με αφορμή… μια θέση παρκινγκ, η Ντέπυ Γκολεμά γράφει στην στήλη της «Μέχρι κεραίας» για τις απερίγραπτες σκηνές που διεξήχθησαν στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου του Alpha «Σπίτι μου σπιτάκι μου», που όπως λέει «αν μαθευτούν θα γραφτεί βιβλίο»:

«Η βδομάδα που μας πέρασε είχε μούσια γενικά! Στον Alpha, μετά τα γνωστά, το κανάλι ισχυρίστηκε περίπου ότι εμφανίστηκαν “ιπτάμενοι τηλεοπτικοί συντάκτες” που ανέλυσαν σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Κάποτε, αν η ιστορία το επιτρέψει να γραφεί τι συνέβη και μια εκπομπή κόπηκε Κυριακή μεσημέρι και ανανεώθηκε τη Δευτέρα το πρωί, θα κλάψει κάθε πικραμένος! Αλλά αυτά, πιστέψτε με, αποτελούν μόνο υλικό για βιβλίο…»

«Πάντως, δυστυχώς για μερικές παρουσιάστριες, τη δουλειά την ξέρουμε πολύ καλύτερα και καλό είναι να περιοριστούν στους πραγματικά εκτεθειμένους αυτής της ιστορίας…» ανέφερε η γνωστή τηλεκριτικός και συμπλήρωσε «Εν κατακλείδι, το κανάλι ανήκει στον ιδιοκτήτη του, μπορεί να του βάλει φωτιά και να το κάψει, μπορεί να εκθέτει πρόσφατα διορισμένους με ανακοινώσεις από την Αμερική, γενικούς διευθυντές τηλεόρασης, γενικά μπορεί να κάνει ό,τι ακριβώς νομίζει. Ας κάνουμε, όμως και εμείς τη δουλειά μας όπως την ξέρουμε. ΤΕΛΟΣ!».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις