Πλούταρχος: «Χρησιμοποίησαν το όνομά μου»

Πλούταρχος: «Χρησιμοποίησαν το όνομά μου»
«Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν», ξεκαθάρισε ο Γιάννης Πλούταρχος σε συνέντευξή του. Ο τραγουδιστής είναι έξαλλος εναντίον όσων ισχυρίστηκαν ότι ζήτησε ένα εκατομμύριο ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για ντοκιμαντέρ και επισημαίνει με έντονο ύφος ότι τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη!

Προ μηνός δημοσίευμα τον έφερνε να έχει ζητήσει από την νέα Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου να εγκρίνει το ποσό του 1 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ με θέμα την Αττική και σκοπό την προσέλκυση τουριστών. Ο τραγουδιστής κινήθηκε άμεσα δικαστικά, ενώ και από την Περιφέρεια διέψευσαν το θέμα.

«Μου είχε γίνει μια πρόταση πριν τρία χρόνια, στην οποία ήμουν θετικός, αλλά το θέμα έληξε εκεί και δεν προχώρησε. Κάποιοι χρησιμοποίησαν το όνομά μου και τον λόγο έχει τώρα η Δικαιοσύνη. Έχουν γίνει όλες οι σχετικές διαδικασίες. Θέλω να είμαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι λέω γιατί πλέον έχουν αναλάβει το θέμα οι δικηγόροι», λέει στο περιοδικό «Εγώ Weekly» ο Πλούταρχος.

«Δυστυχώς, υπάρχουν ορισμένοι δημοσιογράφοι - όχι όλοι, σε καμιά περίπτωση- που θεωρούν ότι αποκλειστικός στόχος του επαγγέλματός τους είναι να βγαίνει μια πληροφορία, χωρίς, όμως, αυτή να διασταυρώνεται από όλες τις πλευρές», συνεχίζει ο τραγουδιστής και, διευκρινίζοντας ότι κανείς δεν επικοινώνησε μαζί του για να διασταυρώσει το θέμα, καταλήγει: «γιατί πρέπει η δημοσιογραφία να πηγαίνει μπροστά από την Δικαιοσύνη;».