Δεν πολυεμφανίζεται τελευταία στα μέσα ενημέρωσης ο Μιχάλης Ρακιντζής, κατ’ επιλογήν του όπως δήλωσε στην εκπομπή JoinUs. Αιτιολογώντας την απόφασή του αναφέρθηκε στον ρόλο των media:

«Δεν περιμένω από τα media να μου φερθούν ούτε καλά, ούτε άσχημα. Πιστεύω ότι είναι ένας χώρος που κάνει τη δουλειά του, κρίνει ανά εποχές τι μπορεί να πουλήσει και τι δεν μπορεί να πουλήσει. Όταν κρίνουν ότι μπορούν να σε ξεσκίσουν αλλά θα πουλήσουν, θα το κάνουν χωρίς κανένα δισταγμό. Γνωρίζοντας λοιπόν αυτό το παιχνίδι αφού είσαι μέσα, ή το δέχεσαι ή δε το δέχεσαι»
, είπε ο τραγουδιστής στην εκπομπή JoinUs.

Μοιραία η συζήτηση στράφηκε στην συμμετοχή του στην Eurovision με το επικό κομμάτι «S.A.G.A.P.O.», το οποίο είχε πάει «άπατο» και προκάλεσε πολλά ειρωνικά σχόλια και επανεκτελέσεις – παρωδία. Ο Μιχάλης Ρακιντζής υπεραμύνθηκε της σύνθεσής του λέγοντας:

«Εγώ την απόσταση μου την είχα από το επόμενο πρωί. Αν έχω κάνει 1000 συναυλίες στη ζωή μου, ήταν η 1001. Η Eurovision είναι ένα συγκεκριμένο concept που πρέπει όποιος πηγαίνει να το γνωρίζει από πριν, ή να τον έχουν ενημερώσει για τι πρόκειται. Έπεσα έξω, γιατί νόμιζα πως είναι ένας διαγωνισμός τραγουδιού ας πούμε. Βλέπεις αμέσως ότι το παιχνίδι φεύγει από τη μουσική και πάει σε άλλα πράγματα, οπότε δύο περιπτώσεις υπάρχουν ή παίρνεις το αεροπλάνο και γυρίζεις πίσω, ή ζεις την εμπειρία σου και that’ s it… Εάν ξαναπήγαινα θα πήγαινα με το ίδιο κομμάτι, γιατί μπορείτε να δείτε και στα βίντεο που κυκλοφορούν ότι σε κάθε συναυλία το S.A.G.A.P.O δεν το ξεπερνάει κανένα κομμάτι».

Ακούστε το επικό κομμάτι:


Και την παρωδία του από το Μάρκο Σεφερλή:Σε εκτέλεση του “Νότη Σφακιανάκη”:

Από τον “Γιώργο Μαργαρίτη”:Και ίσως η κορυφαία εκτέλεση του S.A.G.A.P.O. από τον Μάρκο Σεφερλή ως Λευτέρη Πανταζή:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις