Όποιος έχει παρακολουθήσει την καριέρα του Eminem και έχει ακούσει τη μουσική του τα τελευταία 15 χρόνια γνωρίζει ότι συχνά ραπάρει με στίχους με ομοφοβικό περιεχόμενο, σε macho πνεύμα όπως συνηθίζεται (κακώς) στον κόσμο του χιπ-χοπ και του ραπ.

Όμως σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ράπερ ομολογεί ότι είναι… gay! Ναι καλά διαβάσατε ο Eminem το λέει καθαρά: «Όταν λέω διάφορα για τους ομοφυλόφιλους ή κάποιοι θεωρούν ότι οι στίχοι μου είναι ομοφοβικοί είναι επειδή είμαι gay».

Ο δημοσιογράφος που παίρνει την συνέντευξη μένει φυσικά άφωνος, όμως ο Eminem συνεχίζει την συγκλονιστική εξομολόγηση του: «Είμαι σοκαρισμένος που ο κόσμος δεν το έχει καταλάβει ακόμα. Θέλω να πω ότι το δείχνω», λέει και στη συνέχεια, διαβάζει ένα λυρικό ποίημα του 2009 με τίτλο «Medicine Ball», μέσα από το οποίο αποκαλύπτει: «Έχω αφήσει διάφορα χνάρια σχετικά με την ομοφυλοφιλία μου». Και για να μη μείνουν αμφιβολίες ως το προς τι εννοεί το διευκρινίζει περαιτέρω: “Είμαι ομοφυλόφιλος. Μου αρέσουν οι άντρες”.

Όλα αυτά βέβαια ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας του σεναριογράφου της πολύκροτης ταινίας «The interview» και ο Εminem δίνει συνέντευξη στον «δημοσιογράφο» που υποδύεται ο Τζέιμς Φράνκο.

Είπαμε κι εμείς….

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις