Η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά είναι ιδιαίτερα οξεία τον τελευταίο καιρό και δεν «χαρίζει κάστανα» σε όσους την ενοχλούν με οποιοδήποτε τρόπο. Μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook «τα χώνει» με σκληρές εκφράσεις, πότε στο Νίκο Μαστοράκη, με τον οποίο βρίσκεται στα δικαστήρια, πότε στην Κατερίνα Σπυροπούλου λόγω… μιας θέσης πάρκινγκ, πότε στον Θανάση Χειμωνά… Τελευταίο της «θύμα» ο Αντώνης Ρέμος.

Η Ντέπυ Γκολεμά την Παρασκευή το μεσημέρι ανάρτησε μια φωτογραφία από τις εμφανίσεις του δημοφιλούς αοιδού στο «Διογένης» και καυτηριάζει όσους ξοδεύουν χρήματα για να «θάψουν» τον τραγουδιστή κάτω από μια στοίβα γαρύφαλλα, εκφράζοντας και μια ειρωνική πρόταση «ολοκληρωμένης διασκέδασης».

Το ποστάρισμά της έχει ως εξής:

«Στον καιρό του μνημονίου! Πνίξτε στα λουλούδια τον καημό σας- χιλιάδες ευρώ πεταμένα στα πόδια του καλλιτέχνη αοιδού…από τις 25 και μετά θα σας χρειαστούν για τα μνημόσυνα! ΕΛΕΟΣ…..αυτά βλέπω και λέω αυτός ο τόπος δεν θα αλλάξει ΠΟΤΕ. Παρακμιακή φωτό εν όψει του 15 που εμείς – όσοι νομίζουμε θα είναι η αρχή μιας νέας εποχής. Πάει το γαρύφαλλο στ΄ αυτί, έγινε γαρύφαλλα στα πόδια κάθε καψούρη, που εξυψώνει την αγάπη του γεμίζοντας μια πίστα πανάκριβα κουρέλια…να διασκεδάσουμε δε λέω…..και αφού τον στρώσατε ας τον σκεπάζατε τουλάχιστον ως τα πάνω…».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις