Η Calliope παρουσίασε το νέο της φωτογραφικό βιβλίο «Children of the Light» στο Μουσείο της Ακρόπολης, παρουσία πολλών φίλων που παρευρέθησαν στην εκδήλωση για να την τιμήσουν.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν φίλοι της Calliope και γνωστές προσωπικότητες της Αθηναϊκής κοινωνίας.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Αντώνης Καφετζόπουλος εκ μέρους του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, αλλά και η αρκετά αδυνατισμένη Κατερίνα Λέχου, εκ μέρους της υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Άντζελας Γκερέκου.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου προσφέρθηκαν προς όφελος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και της εταιρείας κατά της κακοποίησης του παιδιού «ΕΛΙΖΑ».

Για τις σελίδες του νέου βιβλίου της καταξιωμένης φωτογράφου Calliope πόζαραν αρκετοί λαμπεροί celebrities, ανάμεσά τους η Δούκισσα Νομικού, ο Κώστας Μαρτάκης και η Μαρία Κορινθίου.

Στο νέο της βιβλίο η φωτογράφος θέλησε να χωρέσει τα νιάτα της Ελλάδας, αυτό άλλωστε φανερώνει και ο τίτλος του «Children of the light: Journey in Greece». Παιδιά που μεγάλωσαν κάτω από τον μοναδικό μεσογειακό ήλιο και το φως της Ελλάδας αποκτώντας κάτι από την εξίσου μοναδική ομορφιά της χώρας μας.

«Ως Ελληνίδα, θέλησα στο βιβλίο να αποτυπώσω την εικόνα της νέας μας γενιάς, Γνωστούς και άγνωστους Έλληνες, Παιδιά από όλες τις κοινωνικές τάξεις», αναφέρει η φωτογράφος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις